×

PISTOL CU LUNETĂ, ȚINTĂ ȘI GLOANȚE MOI

O idee grozavă de cadou pentru toți cei mici care iubesc jocurile cu armele! Setul conține un pistol cu lunetă, 6 săgeți de spumă cu 2 tipuri de vârfuri diferite și o țintă. Jucăria este potrivită pentru jocuri solo sau bătălii distractive cu prietenii.

Alegerea culorilor este aleatorie și în funcție de disponibilitate!

·       Dimensiuni pachet in cm: 37 x 4,5 x 26

·       Material: plastic non-toxic

·       Potrivit pentru copii peste 6 ani.

·       Fabricat in China

Citeste mai multArata mai putin
36,38 Lei (incl. TVA)
30,57 Lei (Fara TVA)
Stoc epuizat
Anunta-ma cand este disponibil
Referinţă:
05720
Add to wishlist
Descriere

Pistolul cu lunetă, țintă și săgeți moi este o idee grozavă de cadou pentru toți micii ticăloși cărora le plac jocurile cu armele! Această jucărie oferă copiilor o experiență incitantă și oportunitatea de a se distra cu prietenii sau singuri.

Setul include un pistol cu lunetă, 6 săgeți de spumă cu 2 tipuri de vârfuri diferite și o țintă. Aceste elemente sunt perfecte pentru a crea diferite scenarii de joacă și pentru a stârni imaginația copiilor. Pistolul este ușor și confortabil de ținut, făcându-l ideal pentru ore lungi de joc.

Această jucărie este potrivită pentru copiii de peste 6 ani, ceea ce o face perfectă pentru băieții care iubesc armele și jocurile cu arme pentru copii. Cu el, copiii pot învăța elementele de bază ale tragerii și își pot dezvolta abilitățile motorii și coordonarea.

Acest pistol de jucărie este perfect pentru dezvoltarea abilităților sociale ale copiilor. Se pot distra cu prietenii și pot crea diferite scenarii de joacă, care îi învață să împartă, să lucreze în echipă și să se distreze împreună.

Pistolul cu lunetă, țintă și săgeți moi este jucăria perfectă pentru băieții care iubesc armele pentru copii și jocurile cu arme. Oferă copiilor o experiență incitantă, le dezvoltă abilitățile motorii și coordonarea și îi învață să se distreze și să lucreze în echipă cu prietenii.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
05720

Fisa tehnica

Livrat
august 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 16103
17,82 Lei (Fara TVA)
21,21 Lei (incl. TVA)
Realizarea unei tapiserie cu diamante este o activitate distractivă potrivită pentru tineri și bătrâni. Și pe lângă faptul că este o modalitate minunată de a-ți decora casa, procesul în sine va contribui la buna ta...
Referinta: 01066
11,96 Lei (Fara TVA)
14,23 Lei (incl. TVA)
Zornăitoare moale de pluș în formă de arici, ușor de ținut de mâinile celor mici. Este confectionata din material placut la atingere in culori blande pentru bebelusi care cu siguranta vor atrage atentia micutului tau....
Referinta: 06997
24,24 Lei (TVA inclus) 15,28 Lei (Fara TVA) 25%
18,18 Lei (incl. TVA) 24,24 Lei
-25%
Socotitoare clasică din lemn, care este primul ajutor al copiilor în însușirea operațiilor matematice de bază - adunare și scădere. Este format din 5 rânduri de 10 bile colorate, care îi vor ajuta pe cei mai mici la...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare