×

2 PISTOALE CU TOC

O idee grozavă de cadou pentru toți micii ticăloși cărora le plac jocurile cu poliția! Setul contine 2 pistoale cu toci si 4 sageti de vid. Potrivit pentru distracție cu prietenii pentru a te îmbrăca în ofițeri de poliție, a aresta criminali și a păstra ordinea!

·       Dimensiuni pachet în cm: 21 x 31

·       Material: plastic non-toxic

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricat in China

Citeste mai multArata mai putin
9,67 Lei (incl. TVA)
8,13 Lei (Fara TVA)
in stoc
Referinţă:
05723
Add to wishlist(1)
Descriere

Aceste pistoale cu toc sunt perfecte pentru jocurile de rol în care copiii se pot preface a fi ofițeri de poliție și pot aresta criminali. Cu aceste jucării, micuții se vor distra ore întregi, păstrând ordinea și făcându-și prietenii să se simtă în siguranță.

Setul include două pistoale cu toci și patru săgeți de vid care pot fi trase folosind mecanismul special. Copiii se vor bucura de momentul în care săgețile se lipesc de suprafețele netede și se vor distra încercând să le tragă din nou și din nou.

Aceste arme pentru copii sunt ușoare și confortabile de ținut, făcându-le perfecte pentru mâinile mici. Copiii se vor simți ca niște adevărați polițiști în timp ce se vor distra cu aceste jucării. Este setul perfect pentru a te juca cu prietenii, unde copiii se pot împărți în echipe și pot concura pentru a vedea cine poate aresta mai mulți criminali.

Acest set de arme pentru copii este potrivit pentru copiii peste 3 ani. Va dezvolta imaginația și creativitatea copiilor, încurajându-i să creeze diferite scenarii și roluri. De asemenea, îi va ajuta pe copii să-și dezvolte abilitățile sociale, învățând să împărtășească și să lucreze în echipă.

Dacă sunteți în căutarea cadoului perfect pentru micuțul dvs. micuț, aceste pistoale de jucărie pentru copii sunt alegerea perfectă. Îl vor distra și îl vor ajuta să-și dezvolte imaginația și abilitățile sociale. Nu ezitați să le cumpărați și faceți copilul să se distreze și să se simtă ca un adevărat polițist!

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
05723

Fisa tehnica

Livrat
septembrie 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 05641
87,96 Lei (TVA inclus) 55,44 Lei (Fara TVA) 25%
65,97 Lei (incl. TVA) 87,96 Lei
-25%
Pinguin drăguț cu o armă și două moduri de operare. Pentru fanii distracției cu armele - plasați țintele în locurile indicate și să vedem al cui glonț va atinge ținta mai întâi. Dacă vă jucați cu mingi din poliester...
Referinta: 02737
4,52 Lei (TVA inclus) 2,85 Lei (Fara TVA) 25%
3,39 Lei (incl. TVA) 4,52 Lei
-25%
Animale mici drăguțe într-un ou. Ajutați animalul să clocească pentru a afla exact cine se ascunde în ou! Colectează toate figurinele și fă o colecție! Disponibil la bucată sau la cutie (9 buc.). Prețul este pentru o...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare