×

PISTOLCU SĂGĂȚI MOI ȘI SUPEREROU 4 TIPURI

Un alt set grozav din serialul dedicat supereroilor și fanilor lor cei mai înfocați! Conține o figurină din plastic luminoasă, un pistol și 3 buc. săgeți de spumă moale. Colecționează toate seturile, invită prieteni și pornește în bătălii epice și aventuri fascinante!

·       Caracter: 2 - selectați din butoanele radio    

·       Dimensiuni pachet in cm: 28 x 6 x 20

·       Material: plastic non-toxic

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricat în China

Citeste mai multArata mai putin
23,34 Lei (incl. TVA)
19,61 Lei (Fara TVA)
Erou
  • Aleatoriu / mix
  • Omul Paianjen
  • Venin
in stoc
Referinţă:
05751
Add to wishlist
Descriere

Superhero Soft Arrow Pistol in a Box 4 este un alt set grozav din seria dedicată supereroilor și celor mai înfocați fani ai acestora! Acest set este perfect pentru toți băieții cărora le place să se distreze și să se lanseze în bătălii epice și aventuri palpitante.

În set vei găsi o figurină din plastic strălucitoare, un pistol și 3 bucăți de săgeți din spumă moale. Figurina este fabricată din plastic non-toxic de înaltă calitate și reprezintă unul dintre cei mai populari supereroi. Are picioare casante, ceea ce adaugă un efect și mai realist jocului.

Acest set este potrivit pentru copiii cu vârsta peste 3 ani și este ideal pentru jocul în interior sau în aer liber. Cu el, copilul dumneavoastră se va putea distra și își va putea dezvolta imaginația prin crearea de scenarii și roluri diferite. Se va bucura de ore nesfârșite de distracție și se va simți ca un adevărat supererou.

Dimensiunile ambalajului sunt de 28 x 6 x 20 cm, ceea ce îl face ușor de depozitat și transportat. Este fabricat în China, asigurând o calitate ridicată și siguranța produsului.

Acest set este un cadou ideal pentru orice băiat care iubește supereroii și este încântat să pornească în diferite aventuri. Este, de asemenea, potrivit pentru joaca în aer liber, unde copiii se pot dezlănțui și se pot distra cu prietenii lor.

Nu ezitați să colecționați toate seturile din serie și să vă invitați prietenii pentru a porni în bătălii epice și aventuri fascinante. Acest set îți va oferi distracție nesfârșită și îți va permite să creezi povești uimitoare cu supereroii tăi preferați.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
05751

Fisa tehnica

Livrat
iulie 2023
Tema / Eroul
Razbunatorii
Spiderman
Venom / Venom
Gen
Pentru băieți
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 19089
12,72 Lei (Fara TVA)
15,14 Lei (incl. TVA)
O colecție de 6 figurine de animale acvatice din cauciuc care îi vor încânta pe toți iubitorii de animale mici și le vor stimula curiozitatea și abilitățile cognitive. Setul contine: morsa, foca, pinguin, broasca...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare