×

LANTERNĂ TIP FLOARE DE PLUȘ 20 CM

Acestă lanternă este fabricată din materiale complet inofensive. Ne vine sub forma unei flori zâmbitoare în culori vesele. Când trageți de coardă, cântă o melodie blândă și liniștitoare care îl ajută pe bebeluș să adoarmă mai ușor și rapid. Iar cu ajutorul inelului din plastic , puteți agăța felinarul - comod și ușor oriunde doriți.

Pentru că zâmbetele micuțului tău sunt neprețuite!

·       Dimensiuni în cm: 20

·       Compoziție: poliester

·       Jucărie cu sunet

·       Poate fi curățat cu o cârpă umedă

·       Fabricat în Bulgaria

Citeste mai multArata mai putin
36,38 Lei (incl. TVA)
30,57 Lei (Fara TVA)
Stoc epuizat
Anunta-ma cand este disponibil
Referinţă:
21544
Add to wishlist
Descriere

FLOARE DE PLUȘ CU LANTERN 20 CM este jucăria muzicală de plus perfectă pentru bebelușul tău. Această jucărie de pluș cu lanternă pentru copii este realizată din materiale complet inofensive, care sunt sigure pentru copilul dumneavoastră. Se prezintă sub forma unei flori zâmbitoare în culori vesele care vă vor face bebelușul să zâmbească și să fie fericit.

Când trageți de sfoara acestei jucării de plus, se aude o melodie blândă și liniștitoare. Această jucărie muzicală de plus este perfectă pentru a-ți ajuta copilul să adoarmă mai ușor. Melodia îți va calma copilul și îl va ajuta să se relaxeze înainte de culcare. Aceasta este modalitatea perfectă de a crea o atmosferă calmă și confortabilă în camera copilului tău.

Cu ajutorul inelului de plastic, puteți agăța ușor și comod felinarul oriunde doriți. Îl poți atașa la căruciorul, pătuțul sau leagănul copilului. Acest lucru vă permite să îl purtați peste tot cu dvs. și să îl utilizați ori de câte ori bebelușul are nevoie de relaxare și divertisment.

Dimensiunea acestui felinar de pluș este de 20 cm, ceea ce îl face perfect pentru mâinile mici ale bebelușului tău. Este ușoară și moale, făcând-o perfectă pentru joacă și îmbrățișare. Bebelușul tău se va bucura de moliciunea acestei jucării de plus.

Acest felinar moale pentru copii a fost creat cu mare atentie la detalii si calitate. Este fabricat din poliester de înaltă calitate, care este plăcut la atingere.

Această jucărie de plus cu sunet este un cadou ideal pentru bebelușul tău sau copilul unui prieten sau rude. Este perfect pentru joacă și distracție, precum și pentru calmare înainte de culcare. Bebelușul tău se va bucura de moliciunea și muzica acestui felinar de pluș.

Obțineți o FLOARE DE PLUȘ CU LANAR și oferă-i copilului tău zâmbete și bucurie nesfârșite. Această jucărie muzicală de plus va fi cel mai bun prieten al bebelușului tău și va oferi distracție și distracție fără sfârșit. Nu rata șansa de a-ți face copilul fericit cu această minunată jucărie de plus.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
21544

Fisa tehnica

Livrat
ianuarie 2024
Tema / Eroul
Amek
Gen
Pentru băieți
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 06899
26,37 Lei (TVA inclus) 16,62 Lei (Fara TVA) 25%
19,78 Lei (incl. TVA) 26,37 Lei
-25%
O undiță mică pentru pescarii mici, extrem de potrivită pentru jocurile distractive de scăldat. Și nu numai asta. „Captura” constă din mai multe creaturi marine făcute din spumă, pe care le puteți atașa cu ușurință la...
Referinta: 19083
41,54 Lei (TVA inclus) 26,18 Lei (Fara TVA) 25%
31,16 Lei (incl. TVA) 41,54 Lei
-25%
Poți să-ți faci sora din plastilină? Sau bunicul tău? Sa încercăm! Aveți tot ce aveți nevoie pentru a începe să creați - câteva culori de plastilină, lama, rola, 5 recipiente pentru amestecarea culorilor. Și pentru...
Referinta: 13090
31,08 Lei (Fara TVA)
36,99 Lei (incl. TVA)
Fiecărui copil îi place să joace „unchiul doctor” și cu siguranță are printre jucării un întreg arsenal de gadgeturi medicale. Adaugă setul nostru de două păpuși Doctor și Asistentă pentru a face colecția cu adevărat...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare