×

ZORNĂITOARE URS PANDA 15 CM

O zornăitoare panda de pluș cu un inel de plastic care va atrage cu siguranță atenția micuței tale comori. Diferitele forme, structuri și sunete vor stârni interesul bebelușului dvs. stimulând recunoașterea culorilor, antrenându-i auzul, abilitățile motorii fine și multe altele!

·       Dimensiuni in cm : 15

·       Compozitie: poliester

·       Poate se spala pana la 30°C

·       Fabricat in Bulgaria

Citeste mai multArata mai putin
20,00 Lei (incl. TVA)
16,80 Lei (Fara TVA)
Stoc epuizat
Anunta-ma cand este disponibil
Referinţă:
21587
Add to wishlist
Descriere

Ring Panda Rattle este jucăria de plus perfectă pentru copilul tău. A fost creat cu gândul de a atrage atenția micuței tale comori și de a-i oferi nu doar distracție, ci și dezvoltarea diferitelor abilități.

Acest zornăitură moale este fabricat din poliester de înaltă calitate, ceea ce îl face moale și plăcut la atingere. Compoziția sa este sigură pentru bebeluși și nu prezintă riscuri pentru sănătatea lor. Poți fi sigur că bebelușul tău se va distra în siguranță cu această jucărie de pluș.

Sondala este echipata cu un inel de plastic care este usor de apucat de mainile mici ale bebelusului. Acest lucru îl stimulează să-și dezvolte abilitățile motorii fine și coordonarea mișcărilor sale. Inelul este puternic și durabil, astfel încât poate rezista la o utilizare grea și nu se rupe.

Diferitele forme, structuri și sunete ale zdrănitoarei vor stârni interesul bebelușului tău. Îl vor distra și îl vor stimula să recunoască culorile și să-i antreneze auzul. Bebelușul se va distra explorând și atingând diferitele părți ale ursulețului în timp ce își dezvoltă simțurile.

Acest zdrănător de pluș este perfect pentru utilizare acasă și afară. Îl poți lua cu tine oriunde mergi cu copilul tău. Este compact și ușor, așa că nu ocupă mult spațiu și este ușor de transportat. Îl poți atârna pe cărucior sau îl poți pune în geantă atunci când ești în deplasare.

Ia acum acest zornăitură moale pentru bebeluș și oferă micuțului tău o distracție de neuitat. Nu ezitați și comandați-l astăzi!

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
21587

Fisa tehnica

Livrat
februarie 2024
Tema / Eroul
Amek
Gen
Pentru băieți
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 06945
47,01 Lei (TVA inclus) 29,63 Lei (Fara TVA) 25%
35,25 Lei (incl. TVA) 47,01 Lei
-25%
Un joc distractiv care va stimula imaginația și creativitatea micilor obraznici. Sarcina este ușoară - construiți o casă cu materialele disponibile. Veți găsi diverse elemente de construcție pe care trebuie să le...
Referinta: 16024
15,27 Lei (Fara TVA)
18,17 Lei (incl. TVA)
Un kit de tatuaje grozav pe care orice fetiță îl va aprecia! Ușor de pus, dar și ușor de îndepărtat, pozele frumoase o vor ajuta pe prințesa ta să se exprime în timp ce se distrează. Șabloanele se lipesc cu apă, așa...
Referinta: 21576
17,80 Lei (Fara TVA)
21,18 Lei (incl. TVA)
Inima este cel mai potrivit cadou de Ziua Îndrăgostiților sau de altă ocazie romantică. Sau doar când vrei să spui cuiva „te iubesc”. Dăruind o inimă, spui totul fără cuvinte. Dăruind o inimă - dăruiești dragoste!...
Referinta: 16090
11,96 Lei (Fara TVA)
14,23 Lei (incl. TVA)
Un puzzle de dinozauri special pentru toți micii paleontologi! Aranjamentul său este cu adevărat distractiv și, în plus, dezvoltă o mulțime de calități utile copiilor - gândire logică, abilități vizuale și de...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare