×

UNICORN DE PLUȘ CU LAMPĂ DE NOAPTE PENTRU BEBELUȘI

Un unicorn moale de pluș, cu aripi și o burtă strălucitoare de care micuțul tău se va îndrăgosti la prima vedere! Îl va însoți în fiecare noapte în lumea magică a viselor, liniștindu-l și ajutându-l să doarmă dulce. Drăgălașul unicorn are 4 butoane funcționale - pornit/oprit, zgomot alb, melodii blânde și lumini/volum. Iar burtica, pe langa lumina, proiecteaza un cer instelat fabulos, care îți va duce bebelușul într-o stare de relaxare și liniște.

Pentru a introduce bateriile și pentru o curățare ușoară - scoateți cutia de burtă!

·       Culoare: roz, albastru

·       Dimensiuni pachet în cm: 22,5 x 18 x 32,5

·       Material : poliester, plastic non-toxic

·       Alimentare: 2 baterii AA de 1,5 V (nu sunt incluse)

·       Potrivit pentru copii de la 0 luni.

·       Fabricat in China

Citeste mai multArata mai putin
112,24 Lei (incl. TVA)
94,32 Lei (Fara TVA)
Culoare
  • Aleatoriu / mix
  • Roz
  • Albastru
Stoc epuizat
Anunta-ma cand este disponibil
Referinţă:
12399
Add to wishlist
Descriere

Acest unicorn de pluș este compania perfectă pentru copilul tău. Fabricat din materiale de înaltă calitate, este moale și blând la atingere, oferind copilului dumneavoastră confort și confort. Creat cu mare atenție la detalii, acest unicorn de pluș are aripi care îl fac și mai magic și mai atrăgător pentru copii.

Dar asta nu este tot ce are de oferit această jucărie de plus. Este echipat cu o veioză care strălucește în burta unicornului. Această lumină nu numai că creează o atmosferă confortabilă în cameră, dar proiectează și un cer înstelat fabulos pe tavan sau pe perete. Această combinație de lumină și melodii va ajuta copilul să se calmeze și să adoarmă mai ușor.

Cu 4 butoane funcționale, această jucărie de plus este foarte ușor de utilizat. Butonul de pornire/oprire permite controlul ușor al unicornului. Butonul de zgomot alb oferă sunete liniștitoare care vă vor ajuta copilul să se relaxeze și să adoarmă mai repede. Butonul de melodii soft oferă o varietate de piese muzicale care vă vor distra și liniști copilul. În cele din urmă, butonul lumini/volum le permite părinților să ajusteze lumina și sunetul după preferințele copilului.

Această jucărie de pluș este concepută ținând cont de copilul tău și de bunăstarea lui. Este fabricat din poliester, care este moale și sigur pentru pielea delicată a bebelușului. Plasticul non-toxic folosit pentru burtă este sigur de utilizat și nu prezintă niciun risc pentru sănătatea copilului.

Această jucărie de pluș este potrivită pentru bebelușii de la 0 luni, făcându-l un cadou ideal pentru nou-născuți. Nu numai că va fi jucăria preferată a bebelușului tău, dar îl va ajuta și să se calmeze și să adoarmă mai ușor. Cu materialele sale moi, melodiile și luminile plăcute, această jucărie de pluș va crea o atmosferă confortabilă și calmă în camera copilului dumneavoastră.

Acest PELUȘ UNICORN pentru BEBE este alegerea perfectă pentru copilul tău. Îi va oferi copilului tău confort, confort și liniște în timp ce adoarme. Cu funcțiile sale de lumină și sunet, această jucărie de pluș va crea o atmosferă magică care va ajuta copilul să se relaxeze și să adoarmă mai ușor.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
12399

Fisa tehnica

Livrat
octombrie 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 14349
121,34 Lei (TVA inclus) 76,48 Lei (Fara TVA) 25%
91,01 Lei (incl. TVA) 121,34 Lei
-25%
Barcă din plastic cu telecomandă și baterie reîncărcabilă, potrivită copiilor mari și părinților imaginativi! Forma și designul jucăriei îi permit să fie transportată pe apă - distrați-vă la piscină și chiar și în...
Referinta: 09999
19,09 Lei (TVA inclus) 12,03 Lei (Fara TVA) 25%
14,32 Lei (incl. TVA) 19,09 Lei
-25%
Un set creativ distractiv cu care vei avea ocazia să creezi și să decorezi singur vehicule distractive. Cum funcționează asta? Dizolvați gipsul cu apă în proporțiile obținute pentru a obține un amestec neted, omogen...
Referinta: 12284
30,01 Lei (TVA inclus) 18,92 Lei (Fara TVA) 25%
22,51 Lei (incl. TVA) 30,01 Lei
-25%
Pian muzical galben sub formă de leu și trei cărți cu cântece celebre pentru copii. Alegeți melodia pe care doriți să o redați și urmăriți numerotarea tastelor de pe card - ușor și distractiv! ·       Alimentare: 2...
Referinta: 09940
6,86 Lei (Fara TVA)
8,16 Lei (incl. TVA)
Acest minunat ceas de mână cu curea roz, vine special pentru micii fani ai purcelușului din film. Ceasul funcționează cu baterii și arată data și ora. Pentru a opri ceasul, glisați-l în sus. Deschiderea este atât de...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare