×

CARTE CU RAȚUȘTE PENTRU BEBELUȘI 12/10 CM

O carte moale din material textil sigur si conceputa pentru cei mici. Vine în culori atrăgătoare, iar pe fiecare pagină copilul tău va descoperi ceva diferit – un pieptene din cauciuc moale, un pui și un ou cu un bip, o oglindă de siguranță, o pagină de fluture foșnind și multe altele! Și cu ajutorul inelului de plastic, poți agăța cartea - comod și ușor, oriunde vrei!

·      Dimensiuni în cm : 12 x 5 x 10

·      Compozitie: poliester

·      Poate se spala pana la 30°C

·      Fabricat in Bulgaria

Citeste mai multArata mai putin
35,47 Lei (incl. TVA)
29,81 Lei (Fara TVA)
Stoc epuizat
Anunta-ma cand este disponibil
Referinţă:
21611
Add to wishlist
Descriere

Cartea de pluș pentru bebeluși Duck este distracția perfectă pentru cei mici. Fabricat din material textil sigur, această carte broșată este special concepută pentru a fi sigură și confortabilă pentru copii.

Cu culorile sale atrăgătoare, această carte va atrage atenția micuței tale comori. Fiecare pagină are ceva diferit de descoperit și explorat. Pieptenele din cauciuc moale pentru dentitie este ideal pentru linistirea bebelusului. Puiul și oul care se rostogolește cu un bip vor aduce zâmbete și râsete. O oglindă sigură îi va permite bebelușului să se uite în jur și să se distreze cu reflexia lor. Pagina fluture foșnet va dezvolta simțurile bebelușului și îl va distra.

Această carte moale de activități este ideală pentru dezvoltarea abilităților motorii și simțurilor bebelușului. Cu ajutorul inelului de plastic, cartea poate fi atașată comod și ușor de cărucior, pat sau alt loc unde bebelușul poate ajunge la el și se poate distra cu ea.

Măsurând 12 x 5 x 10 cm, această carte moale este perfectă pentru mâinile mici ale bebelușului. Fabricat din poliester, este moale si placut la atingere.

Pentru confortul dumneavoastră, această carte poate fi spălată la 30°C, făcând-o ușor de întreținut și curățat.

Această carte de pluș pentru bebeluși este realizată în Bulgaria, garantând calitate și siguranță înaltă pentru copilul dumneavoastră.

Comandă acum cartea de pluș pentru bebeluși Duck și oferă micuței tale comori ore nesfârșite de distracție și distracție. Această carte broșată este cadoul perfect pentru un nou copil sau baby shower. Nu ratați ocazia de a vă distra și dezvolta copilul cu această minunată carte de pluș.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
21611

Fisa tehnica

Livrat
mai 2023
Tema / Eroul
Amek
Gen
Pentru băieți
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 19136
15,27 Lei (Fara TVA)
18,17 Lei (incl. TVA)
Set cu rechin de cauciuc ce se găsesc într-un cufăr transparent cu cheie. Sunetele pe care le scoate vor face jocurile și mai interesante, iar divertismentul și mai incitant! Cutia conține 6 cufere pentru rechini....
Stoc epuizatSold out
Referinta: 14502
28,03 Lei (Fara TVA)
33,35 Lei (incl. TVA)
Camion de beton pentru copii cu aspect realist, din plastic rezistent. Are un tambur rotativ care este antrenat de la mânerul situat la baza acestuia. Roțile sunt realizate din cauciuc cu un strat anti-alunecare și...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare