×

CÂINE DE PLUȘ PENTRU BEBELUȘI

Cățelus moale de pluș pentru bebeluși, ușor de ținut de mâinile celor mici. Este confectionat din material placut la atingere in culori calde pentru bebelusi care cu siguranta vor atrage atentia micutului tau. În timp ce se distrează, bebelușul își va dezvolta și își va îmbunătăți percepțiile senzoriale și auditive, capacitatea de a se concentra, mișcările motorii și multe alte alte calități care îl vor pregăti pentru o lungă călătorie în viață!

·       Lungime in cm: 15

·       Material : poliester

·       Potrivit pentru copii peste 0 luni.

·       Fabricat în China

Citeste mai multArata mai putin
14,23 Lei (incl. TVA)
11,96 Lei (Fara TVA)
in stoc
Referinţă:
01067
Add to wishlist(1)
Descriere

Zrangăneaua de pluș „Câine” de 15 cm este jucăria perfectă pentru mica ta comoară. Este realizata din poliester moale si placut la atingere, care ofera confort si siguranta bebelusului tau.

Acest zdrănător de pluș este special conceput pentru a fi confortabil de ținut de mâinile mici ale bebelușului tău. Are dimensiunea și forma perfectă care îi permit copilului să o țină ferm și să o folosească cu ușurință.

Sondaiul de pluș „Câine” este disponibil în culori moi pentru bebeluși care sunt garantat că vor atrage atenția micuțului tău. Aceste culori sunt special selectate pentru a fi percepute de bebeluș ca fiind plăcute și liniștitoare.

Dar asta nu este tot ce are de oferit acest zdrănător de pluș. În timp ce se distrează cu el, copilul tău își va dezvolta și își va îmbunătăți percepțiile senzoriale și auditive. Va absorbi sunete noi și va învăța să le recunoască.

În plus, jocul cu zdrănitoarea de pluș „Câine” îl va ajuta pe bebeluș să-și dezvolte capacitatea de a se concentra și de a se concentra. Își va exersa mișcările motorii fine încercând să țină și să manipuleze jucăria.

Acest zdrănător de pluș este potrivit pentru copiii peste 0 luni și este fabricat în China. Este proiectat având în vedere siguranța și sănătatea bebelușului dvs., respectând toate standardele de calitate și siguranță.

Sonda de pluș „Câine” este un cadou ideal pentru un băiat sau o fată. Îi va oferi bebelușului tău distracție fără sfârșit și îl va ajuta să se dezvolte și să crească sănătos și fericit.

Nu rata ocazia de a comanda acest minunat zdrănitoare de pluș pentru bebelușul tău și oferă-i momente de bucurie și joacă de neuitat!

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
01067

Fisa tehnica

Livrat
mai 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 09191
6,34 Lei (TVA inclus) 4,00 Lei (Fara TVA) 25%
4,76 Lei (incl. TVA) 6,34 Lei
-25%
O tablă-tabletă magică uimitoare cu o copertă tip carte, pe care poți desena orice imagine pe care o poate crea imaginația ta. Și apoi trebuie doar să glisați radiera și tabla este din nou albă - gata pentru următorul...
Referinta: 06340
7,86 Lei (TVA inclus) 4,95 Lei (Fara TVA) 25%
5,89 Lei (incl. TVA) 7,86 Lei
-25%
Un puzzle distractiv cu un personaj preferat. Aranjarea acestuia este o adevărată distracție și dezvoltă gândirea logică a copiilor. Conectați piesele pentru a obține imaginea pe cutie - suntem siguri că o veți putea...
Referinta: 14377
42,05 Lei (Fara TVA)
50,04 Lei (incl. TVA)
Un cărucior de înghețată distractiv, care se mișcă și se învârte împreună cu umbrela în centru. Și când aceasta este însoțită de lumini strălucitoare și o melodie jucăușă - distracția este mai mult decât garantată!...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare