×

TITIREZ LUMINOS

Un titirez clasic luminos in culori vii care va atrage atentia fiecarui copil. Fabricat din plastic, este ușor și confortabil de ținut cu mâinile mici. Acum să vedem cât timp poate rămâne topalul tău în stare de rotire!

Scoateți banda din compartimentul bateriei și porniți butonul de pornire pentru a activa lumina!

·       Culoare: rosu, albastru

·       Dimensiuni in cm: 14 x 12

·       Material : plastic non-toxic

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricat în China

Citeste mai multArata mai putin
8,16 Lei (incl. TVA)
6,86 Lei (Fara TVA)
Culoare
  • Aleatoriu / mix
  • Albastru
  • Rosu
in stoc
Referinţă:
12481
Add to wishlist
Descriere

PUMPAL IN THE NET este un pumpal clasic iluminat care va atrage atentia oricarui copil. Este realizat din plastic ușor și ușor de prins, făcându-l ideal pentru mâinile mici. Cu culorile sale luminoase, acest tomball este jucăria perfectă pentru distracție și distracție.

Una dintre cele mai interesante caracteristici ale POMPEI ONLINE este lumina, care poate fi activată prin scoaterea benzii din compartimentul bateriei și pornirea butonului de pornire. Acest lucru atrage și mai mult atenția copiilor și îi distrează.

Acest tombal este disponibil în două culori strălucitoare - roșu și albastru. Măsoară 14 x 12 cm, făcându-l potrivit pentru copiii de peste 3 ani. Materialul din care este fabricat este plastic non-toxic, sigur pentru copii.

PUMP ON THE NET este jucăria perfectă pentru băieții și fetele care iubesc jucăriile luminoase. Poate fi folosit atat in interior cat si in exterior. Copiii se pot distra cu acest tomball rotind-o și urmărindu-i lumina învârtindu-se.

Această pompă este mecanică și nu necesită baterii pentru a funcționa. Acest lucru o face o jucărie ideală pentru copiii cărora le place să se distreze și să-și dezvolte abilitățile motorii.

POMPA ONLINE este fabricată în China și îndeplinește toate standardele de calitate și siguranță. Este cadoul perfect pentru orice copil care iubește jucăriile luminoase și se distrează cu jocurile mecanice.

Includeți PUMP ON THE NET în jocul copilului și oferă ore de distracție și distracție. Acest tomball nu este doar o jucărie distractivă, ci și un instrument pentru dezvoltarea abilităților motorii și a coordonării copilului. Nu ratați ocazia de a oferi copilului dumneavoastră această jucărie luminoasă unică!

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
12481

Fisa tehnica

Livrat
mai 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Stoc epuizatSold out
Referinta: 12504
14,00 Lei (Fara TVA)
16,66 Lei (incl. TVA)
Jucărie de țestoasă din plastic pentru copii, concepută pentru copii mici. Ajută la primii pași, dezvoltând echilibrul, coordonarea și încrederea în picioarele mici. Jucăria este ușor de utilizat deoarece are un mâner...
Referinta: 12290
9,07 Lei (TVA inclus) 5,72 Lei (Fara TVA) 25%
6,80 Lei (incl. TVA) 9,07 Lei
-25%
Iepuraș, koala și maimuță - micuți veseli în culori strălucitoare care vor face fiecare copil să zâmbească. Alegeți un animal sau luați toată cutia (6 buc.). Pretul este pentru 1 bucata. ·       Dimensiunile...
Referinta: 19071
22,92 Lei (Fara TVA)
27,27 Lei (incl. TVA)
O minge de fotbal dedicată super-eroului tău preferat și celor mai înfocați fani ai săi! Atrăgătoare și colorată cu siguranță va atrage atenția fiecărui copil, iar jocurile vor fi mai mult decât distractive!...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare