×

PUZZLE CU ELEMENTE MARI 35 PIESE

Un puzzle colorat cu fluturi, alcătuit din 35 de piese mari. Aranjarea acestuia este o adevărată distracție și dezvoltă gândirea logică, abilitățile vizuale, percepția culorilor și o grămadă de alte calități utile copiilor. Conectați piesele pentru a obține imaginea de pe cutie!

·       Dimensiuni pachet in cm: 26 x 8 x 20

·       Dimensiunile puzzle-ului asamblat în cm: 60 x 44

·       Material: carton presat

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricat in China

Citeste mai multArata mai putin
31,83 Lei (incl. TVA)
26,75 Lei (Fara TVA)
Stoc epuizat
Anunta-ma cand este disponibil
Referinţă:
16032
Add to wishlist(1)
Descriere

Puzzle-ul mare Fluture este alegerea perfectă pentru copiii cărora le place să se distreze și să-și dezvolte abilitățile. Acest puzzle pentru copii cu piese mari este special conceput pentru copiii mici care încă învață să facă față unor provocări mai complexe.

Ideea principală a acestui puzzle este de a asambla 35 de piese mari pentru a crea o imagine frumoasă a unui fluture. Piesele sunt realizate din carton presat rezistent si durabil, ceea ce asigura ca puzzle-ul va rezista multor jocuri si va fi folosit de copii o perioada indelungata.

Adunarea puzzle-ului este o adevărată distracție pentru copii. Ele trebuie să se potrivească corect cu fiecare element individual pentru a crea imaginea completă a fluturelui. Acest lucru dezvoltă gândirea logică a copiilor și îi învață să analizeze și să rezolve probleme. În plus, vor trebui să-și folosească abilitățile vizuale și simțul culorilor pentru a recunoaște culorile corecte și a le potrivi în mod corect.

Acest puzzle este special conceput pentru fetele cărora le place să joace jocuri creative și distractive. Se vor bucura de ore întregi de distracție în timp ce asambla puzzle-ul și creează imaginea frumoasă.

Acest puzzle este potrivit pentru copiii peste 3 ani. Este conceput pentru copiii mici care încă își dezvoltă abilitățile și coordonarea. Piesele sunt suficient de mari pentru a fi ușor de prins și așezate de mâinile copiilor. Acest lucru asigură că copiii se vor distra și se vor simți reușiți în timp ce pun puzzle-ul împreună.

Obțineți puzzle-ul cu piese mari Butterfly și oferă copilului dumneavoastră o experiență interesantă și distractivă. Îi va dezvolta abilitățile logice și vizuale, îl va învăța să rezolve probleme și îl va ajuta să-și dezvolte simțul culorilor. Acest puzzle este cadoul perfect pentru copiii mici cărora le place să se distreze și să se dezvolte prin joacă.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
16032

Fisa tehnica

Livrat
iulie 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 14393
56,72 Lei (TVA inclus) 35,75 Lei (Fara TVA) 25%
42,54 Lei (incl. TVA) 56,72 Lei
-25%
O jucărie grozavă cu un design realist, care va ocupa locul de onoare în colecția ta de echipamente agricole! Tractorul cu inerție are o cabină mare și roți masive pentru a depăși toate denivelările de pe pistă....
Referinta: 12579
32,36 Lei (Fara TVA)
38,51 Lei (incl. TVA)
Pian-sintetizator electronic pentru copii cu aspect realist, complet cu microfon. Vine cu 32 de taste muzicale și până la 10 butoane funcționale - OFF/ON, stop, ritm, demo, creștere/scădere a volumului și o grămadă...
Referinta: 21567
27,26 Lei (Fara TVA)
32,44 Lei (incl. TVA)
Diplodocus verde de pluș care va aduce multă bucurie tinerilor paleontologi. Nu este deloc înfricoșător, așa cum au fost adevărații lui frați, dimpotrivă - este drăguț și plăcut la atingere. Un dinozaur grozav care va...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare