×

CUBURI CU IMAGINI - 84 DE PIESE

Un joc de logică distractiv care va stimula imaginația și creativitatea micuților. Este format din 84 de piese din plastic și autocolante cu diferite imagini - alfabetul englez cu imagini ale obiectelor care încep cu litera dată; animale/fructe cu numele scris, dar și culori. Există nenumărate moduri de a aranja piesele și nu există o modalitate „corectă” sau „greșită”. În același timp, copilul se va distra, dar își va stimula și imaginația, gândirea logică, coordonarea, percepția culorilor și multe alte calități utile care îl vor ajuta în procesul de dezvoltare!

·       Dimensiuni pachet in cm: 46 x 7 x 29

·       Material: plastic non-toxic

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricat in China

Citeste mai multArata mai putin
57,62 Lei (incl. TVA)
48,42 Lei (Fara TVA)
in stoc
Referinţă:
12408
Add to wishlist
Descriere

Picture Cubes 84 pieces este un joc de logică distractiv care va stimula imaginația și creativitatea micilor creatori de răutăciuni. Este format din 84 de piese din plastic și autocolante adezive cu diferite imagini - veți găsi alfabetul englezesc cu imagini cu obiecte care încep cu litera dată, animale și fructe cu numele scris, precum și culori.

Acesta este un joc care oferă nenumărate modalități de aranjare a blocurilor și nu există „corect” sau „greșit”. Copilul își poate folosi imaginația și poate crea diferite combinații și forme. Acest lucru îl va distra și îl va ajuta să-și dezvolte gândirea logică, coordonarea și simțul culorilor.

Cuburile pentru imagini sunt potrivite pentru copiii de peste 3 ani și sunt fabricate din plastic non-toxic, făcându-le în siguranță pentru a se juca. Dimensiunile pachetului sunt de 46 x 7 x 29 cm, ceea ce le face usor de depozitat si transportat.

Acest joc este perfect pentru copiii cărora le place să se distreze și să creeze lucruri. Ei pot folosi cuburile pentru a crea diferite obiecte și scene care sunt inspirate din imaginile de pe autocolante. Acest lucru îi va încuraja să fie creativi și să-și exprime ideile.

Cuburile cu imagini din 84 de piese sunt jucării educative pentru copii care îl vor ajuta pe copil în procesul de creștere. Își vor dezvolta abilitățile de gândire logică, imaginația, coordonarea și percepția culorilor. Această jucărie este potrivită atât pentru băieți, cât și pentru fete.

Nu rata ocazia de a-i face cadou copilului tau aceasta jucarie amuzanta si educativa. Cuburile de imagine 84 de bucăți sunt o modalitate perfectă de a te distra și de a te dezvolta în același timp. Se vor bucura să creeze diferite forme și obiecte în timp ce își dezvoltă abilitățile și calitățile. Această jucărie este fabricată în China și este o garanție a calității și a distracției.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
12408

Fisa tehnica

Livrat
octombrie 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 06988
4,52 Lei (TVA inclus) 2,85 Lei (Fara TVA) 25%
3,39 Lei (incl. TVA) 4,52 Lei
-25%
Set de 6 pene de rezerva pentru badminton, ambalate intr-o punga de plastic. Sunt o completare grozavă la arsenalul tău de distracție de vară, pentru a face sport în aer curat cu prietenii sau părinții și pentru a...
Referinta: 12381
38,22 Lei (Fara TVA)
45,48 Lei (incl. TVA)
Un rucsac destul de roz cu file care va deveni accesoriul tău preferat. Iar în interior vei găsi articole care vor face setul și mai iubit - o perie de păr, o oglindă, ochelari, unghii artificiale și alte lucruri de...
Referinta: 12484
12,72 Lei (Fara TVA)
15,14 Lei (incl. TVA)
Mai ales pentru micii iubitori de tehnologie modernă și, bineînțeles, de rechini drăguți Baby Shark - o tabletă minunată și veselă, cu multe funcții, care nu va lăsa indiferent niciun copil! Ce poate face: să numere...
Referinta: 19097
13,23 Lei (Fara TVA)
15,74 Lei (incl. TVA)
Îți place să o ajuți pe mama în bucătărie? Ce zici de colorat? Știm că răspunsul la ambele întrebări este da, așa că avem ceva cu adevărat interesant pentru tine - un șorț de gătit colorat! Veți găsi, de asemenea, 12...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare