×

PUZZLE MOZAIC 192 BUC

Un puzzle distractiv pentru copii, care constă dintr-un total de 192 de piese - o bază de stratificare perforată și pensete mari de plastic, distribuite în 6 culori. Variațiile de aranjare a acelor de culoare sunt cu adevărat nesfârșite și aveți libertate deplină de a vă dezlănțui! Animale, plante, clădiri și numere. Și în timp ce aliniați șuruburile colorate pe tablă, vă veți dezvolta gândirea logică și creativă, imaginația, creativitatea și o grămadă de alte calități utile care vă vor ajuta ulterior în desfășurarea diverselor activități!

·       Numar de piese: 192

·       Dimensiuni pachet in cm: 47 x 5 x 33

·       Material : plastic non-toxic

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricat in China

Citeste mai multArata mai putin
43,97 Lei (incl. TVA)
36,95 Lei (Fara TVA)
Stoc epuizat
Anunta-ma cand este disponibil
Referinţă:
16069
Add to wishlist
Descriere

Un puzzle de 192 de piese într-o cutie este o jucărie distractivă pentru copii care oferă posibilități nesfârșite de creativitate și de dezvoltare a imaginației copiilor. Este alcătuit dintr-o bază perforată pentru tundere și pensete mari de plastic în șase culori diferite.

Cu ajutorul acestui puzzle, copiii pot crea diferite forme și imagini, precum animale, plante, clădiri și numere. Variațiile de aranjare a acelor colorate sunt cu adevărat nenumărate, oferindu-i copilului libertate deplină de a-și exprima imaginația și creativitatea. Aceasta jucarie este ideala pentru dezvoltarea gandirii logice si creative a copilului, precum si pentru stimularea imaginatiei si creativitatii.

Puzzle-ul din cutie conține în total 192 de piese, ceea ce este suficient pentru ore lungi de distracție și crearea diferitelor forme. Dimensiunile pachetului sunt de 47 x 5 x 33 cm, ceea ce il face usor de depozitat si transportat. Jucăria este realizată din plastic non-toxic care este sigur pentru copii.

Acest puzzle este potrivit pentru copiii peste 3 ani. Este fabricat în China și îndeplinește toate standardele europene de calitate și siguranță. Acest puzzle pentru copii este perfect pentru distracția acasă sau la grădiniță, precum și cadou pentru un copil.

Cu acest puzzle, copiii își vor dezvolta abilitățile creative și logice, vor învăța să se concentreze și să lucreze cu precizie. Îi va ajuta să-și dezvolte imaginația și creativitatea, care sunt importante pentru implementarea cu succes a diferitelor activități în viitor.

Tot ce trebuie să faci este să deschizi cutia puzzle-ului și să te bucuri de ore întregi de distracție creând diferite forme. Acest puzzle pentru copii este completarea perfectă pentru jocurile copilului dumneavoastră și îl va ajuta să-și dezvolte abilitățile și talentele.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
16069

Fisa tehnica

Livrat
octombrie 2022
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 05688
9,41 Lei (Fara TVA)
11,20 Lei (incl. TVA)
O mitralieră cu un mecanism care va atrage atenția fiecărui copil. Vine la set cu o insignă de poliție, cu o clemă, pentru a face din joc o aventură distractivă! ·       Dimensiunile pachetului in cm: 38 x 17 ·...
Referinta: 09709
1,79 Lei (TVA inclus) 1,13 Lei (Fara TVA) 25%
1,34 Lei (incl. TVA) 1,79 Lei
-25%
Jucărie cu soluție de săpun pentru cele mai mari bule! Pur și simplu deșurubați mânerul, fluturați-l în aer și bucurați-vă de multitudinea de bule care vor umple aerul din jur! Cutia contine 36 buc. fiole. Pretul este...
Referinta: 19114
38,22 Lei (Fara TVA)
45,48 Lei (incl. TVA)
Numele său înseamnă „reptila cu coif” și a trăit în ceea ce se numește acum America de Nord cu aproximativ 77 de milioane de ani în urmă. Deși nu se numără printre cei mai faimoși dinozauri, suntem siguri că...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare