×

TAPISERIE DIAMANT LEU

Realizarea unei tapiserii cu diamante este o activitate distractivă potrivită pentru tineri și bătrâni. Și pe lângă faptul că este o modalitate minunată de a-ți decora casa, procesul în sine va contribui la buna ta dispoziție și te va umple de liniște și emoții pozitive. Tot ce trebuie să faci este să urmezi instrucțiunile și să așezi mărgelele mici cu sclipici în locurile lor corecte pe suprafața adezivă. Și așa, pietricică cu pietricele și încetul cu încetul, pictura cu diamant se va desfășura în fața ochilor tăi - artă creată de tine! 

Setul include: instrucțiuni detaliate pas cu pas; pânză cu suprafață adezivă și model al imaginii; pietre de diamant și un recipient necesar pentru a lucra cu ele; stilou special pentru culesul ușor de mărgele; adeziv pentru a umple vârful stiloului; pungi pentru depozitarea pietrelor cu sclipici.

·       Dimensiuni pachet în cm: 38 x 5 x 7

·       Dimensiunile pânzei în cm: 30 x 40

·       Material : PVC

·       Potrivit pentru copii peste 5 ani.

·       Fabricat în China

Citeste mai multArata mai putin
21,21 Lei (incl. TVA)
17,82 Lei (Fara TVA)
in stoc
Referinţă:
16097
Add to wishlist
Descriere

Tapiseria Lion Diamond este modalitatea perfectă de a crea o piesă de artă frumoasă și de a vă decora casa. Acest set este potrivit atât pentru copii, cât și pentru adulții care sunt interesați de activități creative.

Procesul de realizare a unei tapiserie cu diamante este fascinant și relaxant. Tot ce trebuie să faci este să urmezi instrucțiunile pas cu pas și să așezi mărgelele mici cu sclipici în locurile lor corecte pe suprafața adezivă. Cu fiecare fixare a pietrei, frumoasa imagine de diamant va fi dezvăluită în fața ochilor tăi. Este o modalitate grozavă de a te exprima și de a crea ceva unic, care este complet creația ta.

Setul include tot ce ai nevoie pentru a începe proiectul. În ea veți găsi instrucțiuni detaliate, o pânză cu o suprafață adezivă și o diagramă a imaginii, pietre de diamant și un recipient pentru ele, un stilou special pentru ridicarea cu ușurință a mărgelelor, adeziv pentru a umple vârful stiloului și pungi pentru depozitați pietrele strălucitoare. Totul este oferit, astfel încât să puteți începe imediat.

Dimensiunile pachetului sunt 38 x 5 x 7 cm iar dimensiunile pânzei 30 x 40 cm Este realizat din material PVC de înaltă calitate, care este puternic și durabil. Acest lucru îl face potrivit pentru copiii peste 5 ani care se pot bucura de această activitate și își pot dezvolta abilitățile creative.

Această tapiserie cu diamante este perfectă pentru cadou celor dragi și prietenilor tăi care iubesc creativitatea și sunt interesați de artizanat. Ei vor aprecia oportunitatea de a crea ceva unic și de a-și decora casa cu o imagine făcută de sine.

Dacă ești în căutarea distracției și relaxării, tapiseria Lion Diamond este alegerea perfectă pentru tine. Te va umple de emoții pozitive și te va ajuta să te relaxezi după o zi lungă și stresantă. Nu ezitați să încercați această activitate fascinantă și să creați singur ceva frumos și unic!

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
16097

Fisa tehnica

Livrat
mai 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 09709
1,79 Lei (TVA inclus) 1,13 Lei (Fara TVA) 25%
1,34 Lei (incl. TVA) 1,79 Lei
-25%
Jucărie cu soluție de săpun pentru cele mai mari bule! Pur și simplu deșurubați mânerul, fluturați-l în aer și bucurați-vă de multitudinea de bule care vor umple aerul din jur! Cutia contine 36 buc. fiole. Pretul este...
Referinta: 16045
10,17 Lei (Fara TVA)
12,10 Lei (incl. TVA)
Plastic Domino, care constă din 42 de blocuri colorate împărțite în 6 culori. Aranjați blocurile astfel încât, cu o singură apăsare, să cadă în lanț. Și pe lângă faptul că este distractiv, jocul este și util pentru că...
Referinta: 02486
11,20 Lei (TVA inclus) 7,06 Lei (Fara TVA) 25%
8,40 Lei (incl. TVA) 11,20 Lei
-25%
Acest set de trei animale din plastic este un element obligatoriu în orice castel al prințesei. Create pe baza filmul de animație, animalele de companie ale eroinelor se așteaptă să devină și prietenii tăi. ·...
Referinta: 12388
61,17 Lei (Fara TVA)
72,79 Lei (incl. TVA)
Un iepuraș de pluș zâmbitor cu un corp din plastic de care micuțul tău se va îndrăgosti la prima vedere! Va deveni cel mai bun prieten al lui pentru îmbrățișări și joacă, iar în fiecare noapte îl va însoți în lumea...
Referinta: 05743
7,62 Lei (Fara TVA)
9,07 Lei (incl. TVA)
Set „echipă specială” de poliție pentru copii pentru misiuni militare speciale! Ai elementele esențiale - o armă în toc, cătușe, 2 chei pentru a debloca cătușele și o insignă de poliție pentru a te lansa în cele mai...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare