×

TAPISERIE CU DIAMANTE UNICORN

Realizarea unei tapiserii cu diamante este o activitate distractivă potrivită pentru tineri și bătrâni. Și pe lângă faptul că este o modalitate minunată de a-ți decora casa, procesul în sine va contribui la buna ta dispoziție și te va umple de liniște și emoții pozitive. Tot ce trebuie să faci este să urmezi instrucțiunile și să așezi mărgelele mici cu sclipici în locurile lor corecte pe suprafața adezivă. Și așa, pietricică cu pietricele și încetul cu încetul, pictura cu diamant se va desfășura în fața ochilor tăi - artă creată de tine! 

Setul include: instrucțiuni detaliate pas cu pas; pânză cu suprafață adezivă și model al imaginii; pietre de diamant și un recipient necesar pentru a lucra cu ele; stilou special pentru culesul ușor de mărgele; adeziv pentru a umple vârful stiloului; pungi pentru depozitarea pietrelor cu sclipici.

·       Dimensiuni pachet în cm: 38 x 5 x 7

·       Dimensiunile pânzei în cm: 30 x 40

·       Material : PVC

·       Potrivit pentru copii peste 5 ani.

·       Fabricat în China

Citeste mai multArata mai putin
21,21 Lei (incl. TVA)
17,82 Lei (Fara TVA)
in stoc
Referinţă:
16098
Add to wishlist
Descriere

Tapiseria cu diamante Unicorn este modalitatea perfectă de a crea artă frumoasă și unică, care vă va decora mediul de acasă. Această activitate este potrivită atât pentru copii, cât și pentru adulți, oferind nu numai posibilitatea de a vă bucura de procesul creativ, ci și de a crea ceva minunat cu propriile mâini.

Însuși procesul de așezare a unei tapiserii cu diamant este extrem de distractiv și relaxant. Tot ce trebuie să faci este să urmezi instrucțiunile pas cu pas și să așezi mărgelele mici cu sclipici în locurile lor corecte pe suprafața adezivă. Este ca și cum ai rezolva un puzzle, cu fiecare piesă pe care o plasezi apropiindu-te de imaginea finală.

Setul include tot ce ai nevoie pentru a începe proiectul. În el veți găsi instrucțiuni detaliate, o pânză cu o suprafață adezivă și o diagramă a imaginii, pietre de diamant și un recipient necesar pentru a lucra cu ele, un stilou special pentru ridicarea cu ușurință a margelelor, adeziv pentru a umple vârful stiloului. și pungi pentru depozitarea pietrelor strălucitoare .

Dimensiunile pachetului sunt de 38 x 5 x 7 cm iar dimensiunile pânzei sunt de 30 x 40 cm.Pânza este realizată din material PVC de înaltă calitate, care este rezistent și durabil. Acest lucru îl face potrivit pentru copiii peste 5 ani care se pot bucura de această activitate și își pot dezvolta abilitățile creative.

Tapiseria cu diamante Unicorn este un cadou ideal pentru oricine iubește arta și creativitatea. Poate fi încadrat pentru a-l face și mai complet și perfect. Când termini proiectul, vei avea o imagine unică și frumoasă, creată chiar de tine.

Nu ezitați să vă scufundați în lumea tapiseriilor cu diamante și să creați ceva minunat și unic. Alege tapiseria cu diamante „Unicorn” și bucură-te de procesul creativ, care te va umple de emoții pozitive și pace!

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
16098

Fisa tehnica

Livrat
mai 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 06606
15,14 Lei (TVA inclus) 9,54 Lei (Fara TVA) 25%
11,36 Lei (incl. TVA) 15,14 Lei
-25%
Un joc distractiv „Lotto”, o variantă a clasicului „Bingo”. Conține 90 de dame din lemn cu numerele de la 1 la 90 și 48 de cărți de joc cu 15 numere împărțite egal în 4 culori. Cum să joci? Cărțile sunt împărțite...
Referinta: 19077
3,29 Lei (Fara TVA)
3,92 Lei (incl. TVA)
O minge ușoară, potrivită pentru orice joc sportiv în parc, pe plajă sau în apă. Se vinde dezumflată sau umflată, iar culorile strălucitoare captează atenția și aduc zâmbete sincere pe fețele copiilor! Alegerea...
Referinta: 21301
34,65 Lei (Fara TVA)
41,23 Lei (incl. TVA)
Lanterna pentru bebeluși din materiale complet inofensive. Ne vine sub forma unei flori drăguțe, zâmbitoare, în culori vesele. Când trageți de sfoară, se aude o melodie blândă și liniștitoare pentru a ajuta copilul să...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare