×

TAPISERIE DIAMANT CU CASTEL

Realizarea unei tapiserie cu diamante este o activitate distractivă potrivită pentru tineri și bătrâni. Și pe lângă faptul că este o modalitate minunată de a-ți decora casa, procesul în sine va contribui la buna ta dispoziție și te va umple de liniște și emoții pozitive. Tot ce trebuie să faci este să urmezi instrucțiunile și să așezi mărgelele mici cu sclipici în locurile lor corecte pe suprafața adezivă. Și așa, pietricică cu pietricele și încetul cu încetul, pictura cu diamant se va desfășura în fața ochilor tăi - artă creată de tine! 

Setul include: instrucțiuni detaliate pas cu pas; pânză cu suprafață adezivă și model al imaginii; pietre de diamant și un recipient necesar pentru a lucra cu ele; stilou special pentru culesul ușor de mărgele; adeziv pentru a umple vârful stiloului; pungi pentru depozitarea pietrelor cu sclipici.

·       Dimensiuni pachet în cm: 38 x 5 x 7

·       Dimensiunile pânzei în cm: 30 x 40

·       Material : PVC

·       Potrivit pentru copii peste 5 ani.

·       Fabricat în China

Citeste mai multArata mai putin
21,21 Lei (incl. TVA)
17,82 Lei (Fara TVA)
in stoc
Referinţă:
16101
Add to wishlist
Descriere

Tapiseria cu diamante „Castelul” este produsul perfect pentru toți cei care iubesc să se angajeze în activități creative și să creeze lucrări frumoase. Acest set oferă nu numai posibilitatea de a vă decora casa cu un tablou frumos, ci și de a vă bucura de procesul de creare a acestei arte.

Tapiseria cu diamante este potrivită pentru tineri și bătrâni, deoarece nu numai că le dezvoltă abilitățile creative, ci îi ajută și să se relaxeze și să se reîncarce cu emoții pozitive. Procesul de așezare a mărgelelor mici și strălucitoare în locurile lor exacte de pe suprafața adezivă este fascinant și liniștitor. Cu fiecare piatră așezată, imaginea cu diamant pe care ați creat-o singur se va desfășura în fața ochilor voștri.

Setul include tot ce ai nevoie pentru a începe proiectul. Instrucțiuni detaliate pas cu pas vă vor ajuta să înțelegeți cum să lucrați cu pietrele de diamant și cum să le plasați în locurile potrivite. Pânza adezivă și diagrama de imagine vă vor ghida către amplasarea corectă a pietrelor. Pixul special și lipiciul de umplere de pe vârful său vor facilita ridicarea și plasarea margelelor. Pungile în care puteți depozita pietrele cu sclipici le vor proteja de pierderi sau deteriorări.

Tapiseria Castle Diamond oferă oportunitatea de a crea artă frumoasă pe care o poți încadra și afișa în casa ta. Nu ratați ocazia de a vă bucura de această activitate fascinantă și de a crea ceva unic și frumos!

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
16101

Fisa tehnica

Livrat
mai 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare