×

TAPISERIE DE DIAMANT CU ANIMALE

Realizarea unei tapiserie cu diamante este o activitate distractivă potrivită pentru tineri și bătrâni. Și pe lângă faptul că este o modalitate minunată de a-ți decora casa, procesul în sine va contribui la buna ta dispoziție și te va umple de liniște și emoții pozitive. Tot ce trebuie să faci este să urmezi instrucțiunile și să așezi mărgelele mici cu sclipici în locurile lor corecte pe suprafața adezivă. Și așa, pietricică cu pietricică și încetul cu încetul, pictura cu diamant se va desfășura în fața ochilor tăi - artă creată de tine! Tapiseria este potrivită pentru decorarea spațiului din casa ta.

Setul include: instrucțiuni detaliate pas cu pas; pânză cu suprafață adezivă și model al imaginii; pietre de diamant și un recipient necesar pentru a lucra cu ele; stilou special pentru culesul ușor de mărgele; adeziv pentru a umple vârful stiloului; pungi pentru depozitarea pietrelor cu sclipici.

·      Dimensiuni pachet în cm: 38 x 5 x 7

·      Dimensiunile pânzei în cm: 30 x 40

·      Material : PVC

·      Potrivit pentru copii peste 5 ani.

·      Fabricat în China

Citeste mai multArata mai putin
21,21 Lei (incl. TVA)
17,82 Lei (Fara TVA)
in stoc
Referinţă:
16107
Add to wishlist
Descriere

Tapiseria cu diamante „Animals” este produsul perfect pentru toți iubitorii de creativitate și lucru manual. Este o activitate fascinantă care poate fi realizată atât de copii, cât și de adulți. Nu numai că îți poți decora casa cu acest tablou minunat, dar chiar procesul de creație te va face să te simți bine și te va umple de emoții pozitive și pace.

Pentru a crea tapiseria cu diamant, trebuie pur și simplu să urmați instrucțiunile detaliate care sunt incluse în kit. Pânza are o suprafață adezivă și are un contur al imaginii pentru a fi creat cu mărgele mici cu sclipici. Cu fiecare plasare a pietrei la locul său corect, imaginea cu diamant va fi dezvăluită în fața ochilor tăi - o artă creată de tine.

Setul include tot ce ai nevoie pentru a crea tapiseria cu diamante. Pe lângă instrucțiuni detaliate, veți primi o pânză cu o suprafață adezivă și o diagramă a imaginii, pietre de diamant și un recipient necesar pentru a lucra cu acestea. Pixul special inclus în kit vă va ajuta să ridicați margelele cu ușurință și fără efort. Adezivul, care este și el inclus, vă va ajuta să umpleți vârful stiloului și să plasați margelele în locurile corecte. Pentru comoditate, setul include si pungi in care poti depozita pietrele cu sclipici.

Acest produs este fabricat în China și este un cadou ideal pentru fete. Creează-ți propria pictură cu diamant și bucură-te de creativitatea ta și de frumusețea animalelor!

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
16107

Fisa tehnica

Livrat
mai 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 06988
4,52 Lei (TVA inclus) 2,85 Lei (Fara TVA) 25%
3,39 Lei (incl. TVA) 4,52 Lei
-25%
Set de 6 pene de rezerva pentru badminton, ambalate intr-o punga de plastic. Sunt o completare grozavă la arsenalul tău de distracție de vară, pentru a face sport în aer curat cu prietenii sau părinții și pentru a...
Referinta: 16102
17,82 Lei (Fara TVA)
21,21 Lei (incl. TVA)
Realizarea unei tapiserie cu diamante este o activitate distractivă potrivită pentru tineri și bătrâni. Și pe lângă faptul că este o modalitate minunată de a-ți decora casa, procesul în sine va contribui la buna ta...
Referinta: 16053
53,52 Lei (Fara TVA)
63,69 Lei (incl. TVA)
Jucăriile Montessori sunt interesante. Ei dezvoltă imaginația, gândirea, motricitatea fină și abilitățile de construire care vor ajuta ulterior copiii în desfășurarea diverselor activități. Jocul nostru îndeplinește...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare