×

ROBOT INTERACTIV CU TELECOMANDĂ

Un robot inteligent cu telecomandă care va capta interesul oricărui copil. Joacă fotbal, dansează hip-hop, are modul stand-by și manual, emite lumini LED , are efecte sonore și multe altele - toate caracteristicile distractive care vor pune robotul în topul colecției tale de jucării preferate!

·       Dimensiuni pachet in cm: 22 x 7 x 16

·       Material: plastic non-toxic

·       Alimentare: 3 x 1,5 V AC13  baterii (incluse) + cablu USB (inclus)

·       Potrivit pentru copii peste 6 ani.

·       Fabricat in China

Citeste mai multArata mai putin
84,93 Lei (incl. TVA)
71,37 Lei (Fara TVA)
Culoare
  • Aleatoriu / mix
  • Albastru
  • Verde
Stoc epuizat
Anunta-ma cand este disponibil
Referinţă:
19122
Add to wishlist
Descriere

Robotul interactiv cu telecomandă și minge este o jucărie inteligentă care va impresiona orice copil. Acest robot nu numai că arată grozav, dar are și o mulțime de caracteristici distractive care îl fac un membru indispensabil al oricărei colecții de jucării preferate.

Una dintre cele mai interesante caracteristici ale acestui robot este capacitatea sa de a juca fotbal. Folosind telecomanda, puteți îndrepta robotul spre minge și îl puteți controla pentru a efectua diverse trucuri de fotbal. Aceasta este jucăria perfectă pentru micii jucători de fotbal cărora le place să se joace și să-și exerseze abilitățile de fotbal.

În afară de fotbal, robotul poate efectua și alte activități distractive. Poate dansa hip-hop, ceea ce îl face perfect pentru momente de distracție și dans cu prietenii. Aceasta este jucăria perfectă pentru copiii cărora le place să se distreze și să facă diferite trucuri.

Robotul interactiv are, de asemenea, lumini LED și efecte sonore care îl fac și mai distractiv și mai interesant de jucat. Aceste lumini și sunete creează un sentiment de realitate și fac jocul cu robotul și mai distractiv și incitant.

Robotul este fabricat din plastic non-toxic, ceea ce îl face sigur pentru copii. Este alimentat de 3 baterii tip АГ13, care sunt incluse in set, precum si de un cablu USB, care este si el inclus. Acest lucru îl face ușor de utilizat și ușor de încărcat.

Robotul interactiv cu telecomanda si minge este potrivit pentru copiii peste 6 ani. Este cadoul perfect pentru micuții iubitori de roboți și jucării. Acest robot îi va distra și le va dezvolta abilitățile de control și coordonare.

Nu rata ocazia de a adăuga acest robot inteligent cu telecomandă și minge la colecția de jucării a copiilor tăi. Îți va oferi ore de distracție și va deveni un membru indispensabil al familiei tale de jucării preferate.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
19122

Fisa tehnica

Livrat
octombrie 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 01066
11,96 Lei (Fara TVA)
14,23 Lei (incl. TVA)
Zornăitoare moale de pluș în formă de arici, ușor de ținut de mâinile celor mici. Este confectionata din material placut la atingere in culori blande pentru bebelusi care cu siguranta vor atrage atentia micutului tau....

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare