×

SET BIJUTERII 2 VARIANTE

Un frumos set de bijuterii din argint împânzit cu pietre „prețioase”. Veți găsi: o coroană mare, cercei cu clips, un colier bogat și o baghetă magică. Cine este printesa petrecerii?

Alegerea variantelor este aleatorie și în funcție de disponibilitate!

·       Dimensiuni pachet în cm: 17 x 5 x 42

·       Material: plastic non-toxic

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricat in China

Citeste mai multArata mai putin
13,02 Lei (incl. TVA)
10,94 Lei (Fara TVA)
Stoc epuizat
Anunta-ma cand este disponibil
Referinţă:
12370
Add to wishlist
Descriere

Setul de bijuterii din carton este cadoul perfect pentru orice fetiță care iubește să se joace cu bijuteriile și să pretindă că este o prințesă sau o zână.

Frumosul set de bijuterii din argint împânzit cu pietre prețioase este o adevărată descoperire pentru micile prințese. Include o coroană, cercei cu agrafă, colier bogat și baghetă magică. Toate aceste articole sunt realizate cu atentie la detalii si sunt potrivite pentru fetele peste 3 ani.

Materialul folosit pentru realizarea bijuteriilor este plastic non-toxic. Acest lucru le face sigure pentru copii și le asigură că se pot bucura de joc fără riscul de apariție a substanțelor nocive. Bijuteriile sunt ușoare și confortabile de purtat, făcându-le perfecte pentru ore lungi de joacă și distracție.

Un set de bijuterii este modalitatea perfectă de a distra și de a distra fetița ta. Ea va putea să se transforme într-o prințesă, să creeze diferite imagini și să-și exprime individualitatea. Este cadoul perfect pentru o zi de naștere, sărbători sau doar pentru a vă mulțumi copilul.

Nu ezitați să comandați această bijuterie pentru copii și să vă bucurați fetița. Îi va face plăcere să se joace cu bijuteriile și se va simți ca o adevărată prințesă de basm. Nu rata ocazia de a aduce zâmbetul pe buze copilului tău cu acest set minunat.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
12370

Fisa tehnica

Livrat
iulie 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 03964
4,31 Lei (Fara TVA)
5,13 Lei (incl. TVA)
Un set minunat de mărgele de frumusețe pentru micile prințese! Cu ele puteți face o varietate de frumuseți - brățări, coliere și creați după bunul plac! Mărgelele vin la noi în două versiuni - pentru  petreceri...
Referinta: 13224
7,62 Lei (Fara TVA)
9,07 Lei (incl. TVA)
O paletă frumoasă de trandafiri cu capac glisant pe care orice zână mică o va aprecia. Conține farduri de pudră în culori moi și două aplicatoare de machiaj. Ingredientele sunt absolut inofensive și se îndepărtează...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare