×

SABIE CU SĂGEȚI MOI

Cu această sabie vei deveni un adevărat super-erou! Iar efectele de lumină și sunet vor face bătăliile și mai intrigante și captivante! În plus, sabia are un mecanism de tragere și vine complet cu 3 săgeți de spumă. Deci ai o armă 2 în 1 - distractiv, nu-i așa!

·       Dimensiunile pachetului in cm: 14 x 4 x 42

·       Material: plastic netoxic, spumă

·       Alimentare: 3 baterii AG de 1,5 V (incluse)

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricat in China

Citeste mai multArata mai putin
15,14 Lei (incl. TVA)
12,72 Lei (Fara TVA)
in stoc
Referinţă:
05689
Add to wishlist
Descriere

Sabia cu săgeți moi și lumină din carton este perfectă pentru băieții cărora le place să se distreze cu armele. Această sabie strălucitoare cu efecte sonore va face bătăliile și mai intrigante și captivante!

Cu această sabie în mâini, fiecare copil se va simți ca un adevărat erou. Este fabricat din plastic non-toxic, care este sigur și asigură durabilitatea jucăriei.

Pe lângă efectele de lumină și sunet care fac jocul și mai realist, sabia are și un mecanism de tragere. În set sunt incluse 3 săgeți din spumă care pot fi trase din sabie. Acest lucru adaugă și mai multă distracție și jucabilitate.

Această sabie laser cu sunet este potrivită copiilor cu vârsta peste 3 ani. Este conceput pentru siguranța și distracția copiilor, oferind oportunități de joacă interesante și stimulându-le imaginația și creativitatea.

Jucăria îndeplinește toate standardele de calitate și siguranță. Acesta este cadoul perfect pentru orice băiat căruia îi place să se distreze și să joace supereroi. Pistolul oferă o combinație de distracție, activitate și emoție care va captiva orice copil și îl va distra ore întregi.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
05689

Fisa tehnica

Livrat
iunie 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 16030
6,03 Lei (TVA inclus) 3,80 Lei (Fara TVA) 25%
4,52 Lei (incl. TVA) 6,03 Lei
-25%
Acest mini puzzle dezvoltă abilitățile logice și vizuale ale copiilor. Fiecare parte este numerotată pe spate pentru comoditate, iar cutia conține și imaginea originală stivuită. Potriviți piesele corect pentru a le...
Stoc epuizatSold out
Referinta: 13204
15,27 Lei (Fara TVA)
18,17 Lei (incl. TVA)
·       Dimensiuni pachet în cm: 20 x 5,5 x 25 ·      Material: plastic non-toxic ·      Potrivit pentru copii peste 3 ani. ·      Fabricate în China
Referinta: 02319
12,72 Lei (Fara TVA)
15,14 Lei (incl. TVA)
Un microfon din plastic care funcționează cu baterie, care va atrage instantaneu atenția oricărei mici zâne. Pentru că pe lângă faptul că este în cea mai preferată culoare feminină – roz, el are o panglică frumoasă cu...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare