×

SET ARC CU SĂGEȚI

Faceți o competiție de tir și să vedem cine este cel mai precis și primul care lovește ținta chiar la mijloc! Setul contine: un arc si 3 sageti cu ventuze.

·       Dimensiuni pachet in cm: 22 x 63

·       Material: plastic non-toxic

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricat in China

Citeste mai multArata mai putin
18,17 Lei (incl. TVA)
15,27 Lei (Fara TVA)
in stoc
Referinţă:
05712
Add to wishlist
Descriere

Arcul săgeată din carton este jucăria perfectă pentru băieții cărora le place să se distreze cu armele copiilor. Acest arc face parte dintr-un set de joacă care oferă o competiție de tir incitantă. Copiii pot concura pentru a vedea cine este cel mai precis și vor fi primii care vor atinge ținta chiar în mijloc!

Setul include un arc și 3 săgeți cu ventuze care sunt sigure și potrivite pentru copiii de peste 3 ani. Sunt fabricate din plastic netoxic, cu care se poate juca în siguranță și nu prezintă niciun risc pentru sănătatea copiilor. Arcul este ușor și confortabil, fiind în același timp puternic și durabil.

Acest set de joaca pentru copii este ideal pentru dezvoltarea abilitatilor motorii si a coordonarii copiilor. Ei trebuie să se concentreze și să-și îndrepte săgețile spre țintă, străduindu-se să obțină cele mai bune rezultate. Acest lucru îi ajută pe copii să-și dezvolte precizia și concentrarea, precum și să-și îmbunătățească abilitățile de tragere.

Acest set de joaca este perfect pentru a juca in aer liber, in gradina si acasa, oferind posibilitati nelimitate de distractie si distractie. Copiii se pot distra în siguranță și se pot bucura de joacă în timp ce își dezvoltă abilitățile și abilitățile.

Nu ratați o competiție captivantă de tir cu acest set de arc și săgeți pentru copii! Oferă-i băiatului tău această jucărie grozavă care îl va ține distrat și ocupat ore întregi. Va învăța să fie mai precis și mai concentrat în timp ce se distrează cu jucăria sa preferată.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
05712

Fisa tehnica

Livrat
august 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 05691
11,96 Lei (Fara TVA)
14,23 Lei (incl. TVA)
Un rechin distractiv pe care fiecare copil îl va iubi. Încarcă butoiul triplu în gura rechinului cu săgețile de spumă moale, țintește și trage! În set sunt incluse 5 săgeți. ·       Dimensiunile pachetului in cm:...
Referinta: 16030
6,03 Lei (TVA inclus) 3,80 Lei (Fara TVA) 25%
4,52 Lei (incl. TVA) 6,03 Lei
-25%
Acest mini puzzle dezvoltă abilitățile logice și vizuale ale copiilor. Fiecare parte este numerotată pe spate pentru comoditate, iar cutia conține și imaginea originală stivuită. Potriviți piesele corect pentru a le...
Stoc epuizatSold out
Referinta: 14513
17,83 Lei (Fara TVA)
21,21 Lei (incl. TVA)
Un mic autobuz radiocontrolat care va aduce nenumărate zâmbete fericite pe fețele copiilor! Este colorat și distractiv, iar telecomanda va face jocul și mai intrigant și mai fascinant! Culorile variază și pot fi...
Referinta: 02576
5,74 Lei (TVA inclus) 3,61 Lei (Fara TVA) 25%
4,30 Lei (incl. TVA) 5,74 Lei
-25%
Este galben. Este nebun și amuzant. Întoarce cheia și vezi cum se mișcă Pokemon, legănându-se ridicol înainte și înapoi. Disponibil individual sau cutie (12 buc.). Prețul este pentru 1 bucata. ·       Înălțimea...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare