×

MINGI DE PING PONG PORTOCALII 6 BUC. IN TUB

Set de 6 mingi de tenis de masa, ambalate intr-un tub de plastic transparent cu maner. Sunt un plus grozav la setul tău de tenis pentru a te distra, a face sport în aer curat cu prietenii sau părinții și pentru a acumula amintiri prețioase!

·       Dimensiunile pachetului in cm: 24 x 4,5

·       Dimensiunile mingii în cm: 4

·       Material: plastic non-toxic

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricat in China

Citeste mai multArata mai putin
3,39 Lei (incl. TVA) 4,52 Lei
-25%
4,52 Lei (TVA inclus) 2,85 Lei (Fara TVA) 25%
in stoc
Referinţă:
06993
Add to wishlist
Descriere

Mingile portocalii sunt completarea perfectă pentru setul tău de tenis de masă. Acest set de 6 bile de schimb este ambalat într-un tub de plastic transparent cu mâner, ceea ce îl face ușor de transportat și depozitat.

Bilele măsoară 4 cm și sunt fabricate din plastic non-toxic, făcându-le sigure pentru utilizare de către copii peste 3 ani și adulți. Sunt perfecte pentru a vă juca în aer liber cu prietenii sau cu părinții, permițându-vă să vă distrați și să vă faceți amintiri împreună.

Aceste mingi de ping pong sunt construite cu înaltă calitate și durabilitate pentru a asigura o utilizare de lungă durată. Sunt ideale pentru a juca pe orice tip de suprafata, de la masa traditionala de tenis pana la plaja sau gradina. Datorită culorii lor portocalii strălucitoare, bilele sunt ușor de urmărit în timpul jocului.

Acest set cu 6 mingi este perfect pentru toate nivelurile de jucători, de la începători la profesioniști. Oferă control și viteză excelentă, făcându-le ideale pentru antrenament și curse. Cu ei vă veți putea dezvolta abilitățile și vă veți putea bucura de joc.

Nu rata ocazia de a adăuga aceste mingi de tenis portocalii la trusa ta. Sunt ideale pentru distracția și sportul în aer liber, permițându-vă să vă bucurați de aer curat și să creați amintiri de neuitat alături de cei dragi.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
06993

Fisa tehnica

Livrat
iunie 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 16016
20,30 Lei (TVA inclus) 12,80 Lei (Fara TVA) 25%
15,23 Lei (incl. TVA) 20,30 Lei
-25%
Rachete din metal cu pană inclusă. Setul este potrivit copiilor peste 5 ani si este ideal pentru primii pași in acest sport. ·       Dimensiuni în cm: 60 x 20 ·       Înălțimea penelor în cm: 7 ·       Material:...
Referinta: 14045
24,20 Lei (Fara TVA)
28,80 Lei (incl. TVA)
Un camion utilitar din plastic care va arăta grozav în colecția dvs. de vehicule. Include o figurină și o șurubelniță cu care poți dezasambla camionul și apoi îl reasamblați. Rapid, ușor și distractiv! ·...
Referinta: 61047
11,45 Lei (Fara TVA)
13,63 Lei (incl. TVA)
O piramidă colorată pentru bebeluși care constă din 8 inele de diferite dimensiuni și o stea deasupra. Pe langa faptul ca jucaria este extrem de distractiva, este si utila – stimuleaza dezvoltarea gandirii logice a...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare