×

FEDERBALL DE PLAJĂ CU MINGE ȘI PENE

Un set grozav pentru federball de plajă sau tenis, format din 2 rachete din plastic, un volan și o minge ușoară de ping-pong. Bețele au mânere ușor de prins, cu un strat moale, anti-alunecare, care asigură control deplin în timpul jocului. Ceea ce face ca setul să fie ideal atât pentru începători, cât și pentru jucătorii avansați - copii și adulți.

Ambalare: net.

·       Culoare: selectați din butoanele radio

·       Dimensiuni racheta in cm: 23 x 2 x 39

·       Material: plastic netoxic, spumă

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricate în China

Citeste mai multArata mai putin
Culoare
  • Aleatoriu / mix
  • Roz
  • Albastru
Referinţă:
16220
Add to wishlist
Descriere

Mingea de plajă Federball cu minge și pene este jucăria perfectă pentru copii pentru distracția pe plajă sau în grădină. Acest set oferă nu numai distracție copiilor, ci și adulților cărora le place să joace tenis sau federball.

Format din două rachete din plastic, o pană și o minge de ping-pong ușoară, acest set este perfect pentru a juca pe plajă sau în piscină. Rachetele au mânere ușor de prins, cu un strat moale, antiderapant, care oferă control deplin în timpul jocului. Acest lucru îl face ideal atât pentru începători, cât și pentru jucătorii avansați - atât pentru copii, cât și pentru adulți.

Pachetul include si o plasa care poate fi folosita pentru a pune rachetele si mingea in pauze sau dupa joc. Puteți alege culoarea rachetelor din butoanele radio, făcându-le și mai personalizabile după preferințele dvs.

Dimensiunile rachetelor sunt de 23 x 2 x 39 cm, iar materialul din care sunt confectionate este plastic netoxic si spuma. Acest set este potrivit pentru copiii peste 3 ani și este fabricat în China.

Mingea de plajă și minge de pene este un cadou perfect pentru copiii și adulții care iubesc jocurile active în aer liber. Cu acest set de tenis pentru copii, băieții și fetele se pot distra și își pot dezvolta abilitățile sportive în timp ce se bucură de aer curat și de soare.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
16220

Fisa tehnica

Livrat
iulie 2024
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare