×

TABLĂ MAGICĂ PENTRU DESENAT

O tablă magică uimitoare pe care poți desena orice imagine creată de imaginația ta. Și apoi trebuie doar să rulați radiera și tabla este din nou albă - gata pentru următorul desen!

·       Culoare: albastru, roz

·       Dimensiuni pachet în cm: 26,5 x 29

·       Material: plastic non-toxic

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani an

·       Fabricat in China

Citeste mai multArata mai putin
12,10 Lei (incl. TVA)
10,17 Lei (Fara TVA)
Culoare
  • Aleatoriu / mix
  • Roz
  • Albastru
Stoc epuizat
Anunta-ma cand este disponibil
Referinţă:
12345
Add to wishlist(1)
Descriere

Tabla magică din carton este soluția perfectă pentru micii artiști cărora le place să deseneze și să scrie. Această tablă de șters oferă oportunități nesfârșite pentru creativitate și distracție.

Uimitoarea tablă magică a fost creată cu un singur scop - de a inspira copiii să-și exprime imaginația și creativitatea. Cu el, micii artiști pot desena orice imagine doresc fără să-și facă griji cu privire la greșeli sau scurgeri de cerneală. Odată ce și-au terminat desenul, trebuie doar să treacă prin radiera și tabla este din nou albă și gata pentru următoarea lucrare.

Această tablă magnetică de desen este perfectă pentru copiii cărora le place să deseneze și să scrie. Tabla magnetică oferă o oportunitate de creativitate și joacă fără sfârșit.

Această mică tablă de desen este accesoriul perfect de călătorie. Cu dimensiuni compacte, poate fi asezat cu usurinta in geanta sau rucsac pentru copil si dus oriunde. Așadar, copiii vor avea întotdeauna ocazia să se distreze și să deseneze, indiferent unde s-ar afla.

Aceasta tabla de desen pentru copii este realizata din plastic non-toxic, care este sigur pentru copii. Este durabil și ușor de curățat, ceea ce îl face ideal pentru utilizare pe termen lung. Tabla este potrivita pentru copiii peste 3 ani, ceea ce o face un cadou perfect pentru micii artisti.

Uimitoarea tablă magică este modalitatea perfectă pentru copii de a-și exprima imaginația și creativitatea. Oferă posibilități infinite de desen și scris, fiind în același timp distractiv și educativ. Această tablă este cadoul perfect pentru micii artiști cărora le place să creeze și să creeze.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
12345

Fisa tehnica

Livrat
iunie 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 05729
15,27 Lei (Fara TVA)
18,17 Lei (incl. TVA)
Un set grozav conceput pentru distracție de unul singur sau pentru bătălii distractive cu prietenii! Include pușcă cu lunetă, 6 bile luminoase, 2 săgeți de spumă, arc cu 3 săgeți, țintă din plastic. ·...
Referinta: 19099
13,23 Lei (Fara TVA)
15,74 Lei (incl. TVA)
Iti place sa gatesti? Ce zici de colorat? Știm că răspunsul la ambele întrebări este da, așa că avem ceva cu adevărat interesant pentru tine - un șorț de gătit colorat! Veți găsi, de asemenea, 12 culori de markere pe...
Referinta: 05691
11,96 Lei (Fara TVA)
14,23 Lei (incl. TVA)
Un rechin distractiv pe care fiecare copil îl va iubi. Încarcă butoiul triplu în gura rechinului cu săgețile de spumă moale, țintește și trage! În set sunt incluse 5 săgeți. ·       Dimensiunile pachetului in cm:...
Referinta: 05735
15,78 Lei (Fara TVA)
18,78 Lei (incl. TVA)
Set distractiv pentru copii 2 in 1 - arbaletă și arc. Puteți folosi doar arcul sau pur și simplu îl puteți așeza pe arbaletă. Desigur, există și o tolbă cu săgeți - cum putem folosi arcul fără ele? Arcurile sunt...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare