×

MASĂ PROIECTOR GIRAFĂ

O planșă de desen din plastic care se transformă instantaneu într-o masă odată ce atașați picioarele. Iar proiectorul girafe proiectează imagini vesele pe care le poți contura pe suprafața albă folosind markerele de 12 culori incluse. Veți găsi 3 diapozitive cu imagini diferite - fructe/legume, vehicule și animale, fiecare diapozitiv conținând 8 imagini. Desenați pe tablă, ștergeți cu buretele special și tabla este din nou curată - gata pentru următorul desen! De asemenea, include: carte de desen cu foi albe.

·      Dimensiuni pachet in cm: 38 x 8 x 26

·      Dimensiunile mesei asamblate in cm: 29 x 24 x 36

·      Alimentare pentru proiector: 3 baterii AA de 1,5 V (nu sunt incluse)

·      Material: plastic non-toxic

·      Potrivit pentru copii peste 3 ani an

·      Fabricate în China

Citeste mai multArata mai putin
54,59 Lei (incl. TVA)
45,87 Lei (Fara TVA)
in stoc
Referinţă:
19124
Add to wishlist(1)
Descriere

Masa cu proiectie cu girafa este jucaria perfecta pentru orice mic artist. Oferă nu numai posibilitatea de a desena, ci și de a crea proiecții magice care să inspire imaginația copiilor.

Această planșă de desen din plastic este ușor de utilizat și se transformă într-o masă doar prin atașarea picioarelor. Acest lucru îl face confortabil și practic pentru joc și desen. Iar proiectorul cu girafe este foarte distractiv, proiectând imagini distractive pe care copiii le pot urmări pe suprafața albă folosind markerele de 12 culori incluse.

De asemenea, în set sunt incluse 3 diapozitive cu imagini diferite - fructe/legume, vehicule și animale. Fiecare slide conține 8 imagini pe care copiii le pot alege și desena. Acest lucru permite varietatea și creativitatea în pictură.

Desenul este ușor și fără probleme cu această jucărie. Copiii pot desena pe blat și apoi șterge cu buretele special. Deci tabla este întotdeauna curată și gata pentru următorul desen.

În plus, setul include și un caiet de desen cu foi albe. Acest lucru le oferă copiilor posibilitatea de a-și crea propriile desene și de a-și dezvolta creativitatea.

Aceasta masa de desen pentru copii cu proiector este potrivita copiilor peste 3 ani. Nu numai că dezvoltă abilitățile creative ale copiilor, ci îi ajută și să-și dezvolte imaginația și să se distreze. Jucaria este un cadou ideal pentru orice copil caruia ii place sa deseneze si sa-si creeze propriile proiectii.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
19124

Fisa tehnica

Livrat
octombrie 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 12354
11,45 Lei (Fara TVA)
13,63 Lei (incl. TVA)
Un set distractiv care va atrage toți micii fani ai jocurilor cu doctori. Lasă-ți imaginația să te ghideze și lasă fiecare joc nou să aibă un nou scenariu! ·       Dimensiuni pachet in cm: 27 x 38 ·       Material:...
Referinta: 12458
16,55 Lei (Fara TVA)
19,69 Lei (incl. TVA)
O jucărie din plastic cu barcă de împingere cu un sunet distractiv și un mâner reglabil cu un finisaj confortabil, concepută pentru copiii mici. Ajută la primii pași, dezvoltând echilibrul, coordonarea și încrederea...
Referinta: 13176
30,58 Lei (Fara TVA)
36,38 Lei (incl. TVA)
Păpuși muzicale cu mâinile pocnind care arată exact ca cele două prințese din animație - au părul, coafurile și rochiile lor. Alege o păpușă prințesă sau distrează-te cu ambele în același timp, astfel încât jocul va...
Referinta: 12290
9,07 Lei (TVA inclus) 5,72 Lei (Fara TVA) 25%
6,80 Lei (incl. TVA) 9,07 Lei
-25%
Iepuraș, koala și maimuță - micuți veseli în culori strălucitoare care vor face fiecare copil să zâmbească. Alegeți un animal sau luați toată cutia (6 buc.). Pretul este pentru 1 bucata. ·       Dimensiunile...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare