×

LOCOMOTIVĂ MICĂ PE BATERII CU OCHI

O locomotivă colorată, cu o față zâmbitoare, care nu va trece neobservată de niciun copil. Funcționează pe baterii și trebuie doar să glisați butonul în poziția de lucru pentru a vedea cum se mișcă locomotiva distractivă. Ea se întoarce, aprinde și cântă un cântec vesel pentru copii!

Culorile variază și pot fi diferite de cele din fotografie!

·       Dimensiunile pachetului in cm: 14,5 x 9 x 11

·       Dimensiunile locomotivei în cm: 14 x 8,5 x 11

·       Material: plastic non-toxic

·       Alimentare: 3 baterii AA de 1,5 V (nu sunt incluse)

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricat in China

Citeste mai multArata mai putin
22,12 Lei (incl. TVA)
18,59 Lei (Fara TVA)
in stoc
Referinţă:
14344
Add to wishlist
Descriere

Mica locomotivă cu baterii este jucăria perfectă pentru copii care va încânta atât băieții, cât și fetele. Această locomotivă colorată cu o față zâmbitoare nu va trece neobservată de niciun copil. Funcționează cu baterii și oferă distracție cu lumină, sunet și mișcare.

Pentru a începe distracția, pur și simplu glisați butonul în poziția de lucru și urmăriți locomotiva care se mișcă, se învârte, se aprinde și cântă o versuriță veselă. Copilul tău se va bucura de o varietate de culori strălucitoare și vibrante care îl vor distra și îi vor permite să-și exprime creativitatea.

Această jucărie pentru copii este potrivită copiilor de peste 3 ani, ceea ce o face ideală pentru preșcolari. Îți va ajuta copilul să-și dezvolte abilitățile motorii, coordonarea și imaginația. Mica locomotivă cu baterie nu este doar o jucărie distractivă, ci și un instrument de învățare și dezvoltare.

Obțineți această jucărie distractivă pentru copilul dvs. și oferă ore de distracție și distracție. Mica locomotivă cu baterii este cadoul perfect pentru orice copil care iubește jocurile cu lumină, sunet și mișcare. Nu rata ocazia de a-ți încânta copilul cu această jucărie unică!

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
14344

Fisa tehnica

Livrat
mai 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 16084
67,55 Lei (Fara TVA)
80,38 Lei (incl. TVA)
Un constructor interesant cu 4 turnuri și un tobogan pentru cei cărora le place să asambleze cărămizi și să-și dezvolte imaginația. Construiți structura pe șantier, încercând să aranjați elementele astfel încât bilele...
Referinta: 61018
12,72 Lei (Fara TVA)
15,14 Lei (incl. TVA)
Un set de 12 cuburi de plastic care va provoca imaginația și creativitatea micilor făcători de răutăciuni. Și în timp ce construiesc turnuri cu ei și apoi le dărâmă, copiii își vor îmbunătăți subtil percepția și...
Referinta: 05584
10,68 Lei (Fara TVA)
12,71 Lei (incl. TVA)
Un pistol verde alimentat de baterii care strălucește și scoate sunete complet reale atunci când apăsați butonul declanșator. Nu te vei plictisi de el și cu siguranță vei câștiga fiecare joc de război. ·...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare