×

TREN ELECTRIC DE MARE VITEZĂ CU BATERII

Un tren de viteza electric pe care fanii acestui tip de jucarie il vor aprecia cu siguranta. Vine cu un aspect, sunete, lumini atractive și va deveni foarte repede cea mai preferată jucărie!

·       Dimensiuni in cm: 64,5 x 8 x 10

·       Alimentare: 3 x 1,5 VA A baterii (nu sunt incluse)

·       Material: plastic non-toxic

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricat in China

Citeste mai multArata mai putin
29,56 Lei (incl. TVA) 39,41 Lei
-25%
39,41 Lei (TVA inclus) 24,84 Lei (Fara TVA) 25%
in stoc
Referinţă:
14371
Add to wishlist
Descriere

Big Battery Arrow Train in Blister este un tren electric de viteza care va impresiona orice mic fan al trenurilor pentru copii. Această jucărie pentru copii a fost creată cu mare atenție la detalii și oferă distracție și distracție incredibile.

Acest tren pentru copii acționat cu baterii este o adevărată descoperire pentru orice mic iubitor de cale ferată. Cu aspectul său atractiv, sunete și lumini, va atrage atenția oricărui copil. Jucăria este realizată din plastic non-toxic, care este sigur pentru copii și asigură o utilizare de lungă durată.

Acest tren alimentat de baterii este perfect pentru copiii peste 3 ani. Este conceput pentru siguranța și distracția copiilor, oferind o experiență de călătorie cu trenul incredibil de realistă. Acest tren electric pentru copii este echipat cu baterii care asigură o mișcare rapidă și și mai multă distracție copiilor.

Dimensiunile Big Battery Arrow Train in Blister sunt de 64,5 x 8 x 10 cm, ceea ce îl face suficient de mare pentru a oferi o adevărată experiență de călătorie cu trenul. Este ușor de controlat și potrivit pentru a juca atât în interior, cât și în aer liber.

Această jucărie este un cadou ideal pentru orice copil căruia îi place să se joace cu trenurile și va oferi ore întregi de distracție și distracție, permițându-i să se bucure de o experiență realistă.

Acest tren electric pentru copii este conceput cu gândul la copii și asigură o utilizare de lungă durată. Este o adevărată descoperire pentru fiecare mic fan al trenurilor pentru copii și va deveni jucăria preferată a fiecărui copil.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
14371

Fisa tehnica

Livrat
iulie 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 19166
81,57 Lei (Fara TVA)
97,07 Lei (incl. TVA)
Bucătărie mare roșie pentru toți bucătarii mici de acolo! Conține tot ce ai găsi în orice bucătărie adevărată: ustensile pentru mâncare/gătit, feluri de mâncare, un cuptor cu capac care se deschide, plite si chiar o...
Referinta: 06891
31,23 Lei (TVA inclus) 19,68 Lei (Fara TVA) 25%
23,42 Lei (incl. TVA) 31,23 Lei
-25%
Fier de culoare roz pentru copii, dedicat animației preferate a multor fete. Este livrat complet cu un coș de haine și două umerașe. Are sunet, efecte de lumină, vibrații și chiar funcționează cu apă! Faceți o...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare