×

SET DE 4 AUTOBUZE MICI

Un set de 4 autobuze mici cu ochi și un mecanism de tragere, potrivite pentru joc solo sau pentru curse cu prietenii. Sunt viu colorate, au un aspect atrăgător și vor fi un plus grozav pentru colecția dvs. de vehicule!

·       Dimensiuni pachet cm: 7 x 3,5 x 4

·       Material: plastic non-toxic

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricat in China

Citeste mai multArata mai putin
21,21 Lei (incl. TVA)
17,82 Lei (Fara TVA)
Stoc epuizat
Anunta-ma cand este disponibil
Referinţă:
14388
Add to wishlist(1)
Descriere

Setul de 4 autobuze într-o cutie este jucăria perfectă pentru băieții care iubesc vehiculele de jucărie. Aceste autobuze de jucărie pentru copii au fost create cu mare atenție la detalii și oferă copiilor o experiență incitantă și distracție.

Fiecare autobuz este echipat cu ochi și un mecanism de tragere, ceea ce le face și mai distractive și mai interesante de jucat. Pur și simplu așezați autobuzul pe o suprafață plană și glisați înapoi pentru a-l deplasa înainte. Acest lucru le permite copiilor să se joace singur sau să concureze cu prietenii pentru a vedea care autobuz poate călători cel mai departe.

Culorile strălucitoare ale autobuzelor le fac și mai atractive pentru copii. Sunt lucrate cu grijă, cu un aspect atractiv care va atrage atenția oricărui copil. Aceste mini-autobuze sunt un plus perfect pentru colecția de vehicule a copilului dumneavoastră și vă vor oferi ore întregi de distracție și distracție.

Aceste autobuze sunt potrivite pentru copiii de peste 3 ani, ceea ce le face ideale pentru copiii mici care învață să cunoască jocul și își dezvoltă abilitățile motorii. Ei vor învăța să controleze mișcarea autobuzelor și se vor distra urmărindu-le mișcându-se.

Setul de 4 autobuze este cadoul perfect pentru orice baiat care iubeste vehiculele si se distra cu jucariile. Ele vor oferi copiilor ore nesfârșite de distracție și îi vor încuraja să-și folosească imaginația și creativitatea în joc. Lăsați copilul să se bucure de aceste autobuze distractive și să-și creeze propriile povești și aventuri.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
14388

Fisa tehnica

Livrat
iulie 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Stoc epuizatSold out
Referinta: 16153
40,77 Lei (Fara TVA)
48,52 Lei (incl. TVA)
Un constructor distractiv de tip Lego, potrivit pentru constructorii puțin mai avansați. Aveți la dispoziție 261 de piese pentru a asambla camionul prezentat pe cutie. Și este foarte distractiv - are roți de cauciuc...
Referinta: 21576
17,80 Lei (Fara TVA)
21,18 Lei (incl. TVA)
Inima este cel mai potrivit cadou de Ziua Îndrăgostiților sau de altă ocazie romantică. Sau doar când vrei să spui cuiva „te iubesc”. Dăruind o inimă, spui totul fără cuvinte. Dăruind o inimă - dăruiești dragoste!...
Referinta: 13181
18,59 Lei (Fara TVA)
22,12 Lei (incl. TVA)
Un set de manichiura pentru copii care te va face sa stralucesti de bucurie! Veți găsi 4 culori de lac de unghii, o pilă cu sclipici, un separator de unghii de la picioare, margele și elastice pentru brățări și...
Referinta: 14423
22,16 Lei (Fara TVA)
26,37 Lei (incl. TVA)
Un transportor auto din plastic cu 2 ATV-URI pe care fiecare băiețel îl va aprecia. Are un mecanism de inerție, ceea ce îl face și mai interesant și de dorit, iar jocurile - și mai distractive! Combinațiile de culori...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare