×

LOCOMOTIVĂ PE BATERIE DOMINO

O locomotiva pentru copii cu sunet si lumina care iti va aranja cu usurinta si precis piesele de domino! Doar introduceți bateriile, încărcați suportul cu blocurile colorate și atașați-l la locomotivă. Se va deplasa înainte și va plasa fiecare țiglă într-o linie dreaptă până când suportul este gol. Încărcați-l din nou și așa mai departe până când toate plăcile dispar. Și apoi împingeți-i. Le puteți aranja, de exemplu, în cerc, rotind coșul de fum al locomotivei în direcția dorită pentru a o face să se întoarcă. Desigur, jocul se va juca și prin aranjarea manuală a pieselor de domino. Aici sunt posibile multe opțiuni - scrieți litere/numerele cu blocurile modelate, trageți-le cu lansatoarele, aliniați-le pe poduri. Lista este lungă, iar imaginația voastră este nelimitată!

·       Dimensiuni pachet în cm: 39 x 8 x 30

·       Numar de blocuri: 120

·       Alimentare: 2 x 1,5 VA A baterii (nu sunt incluse)

·       Material: plastic non-toxic

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricat in China 

Citeste mai multArata mai putin
100,10 Lei (incl. TVA)
84,12 Lei (Fara TVA)
in stoc
Referinţă:
16086
Add to wishlist
Descriere

Locomotiva alimentată cu baterii domino este jucăria perfectă pentru orice copil! Nu numai că îi va distra pe cei mici, ci îi va ajuta și să-și dezvolte abilitățile motorii fine și coordonarea.

Această locomotivă pentru copii este echipată cu sunet și lumină, ceea ce o face și mai distractivă și mai realistă. Pur și simplu introduceți bateriile, încărcați suportul cu blocurile colorate și atașați-l la locomotivă. Locomotiva se va deplasa apoi înainte și va așeza fiecare țiglă în linie dreaptă până când suportul este gol.

Încărcați-l din nou și continuați să stivuiți plăcile până când toate dispar. Și apoi, doar împingeți-i și priviți-i cum se împrăștie. Le puteți aranja în diferite moduri, cum ar fi în cerc, rotind coșul de fum al locomotivei în direcția dorită pentru a o face să se întoarcă.

Desigur, jocul poate fi jucat și prin aranjarea manuală a pieselor de domino. Aici sunt posibile multe opțiuni – puteți scrie litere sau cifre cu blocurile modelate, le puteți trage cu lansatoarele sau le puteți alinia pe poduri. Imaginația ta este nelimitată, iar această jucărie te va ajuta să o dezvolți și mai mult.

Locomotiva cu baterii domino este creată din plastic non-toxic de înaltă calitate, ceea ce o face sigură pentru copii. Este potrivit pentru copiii peste 3 ani și îi va distra ore întregi.

Ambalajul jucăriei măsoară 39 x 8 x 30 cm, ceea ce o face ușor de depozitat și transportat. În el veți găsi 120 de blocuri colorate care vă vor permite să creați efecte de domino uimitoare.

Acest set de joaca pentru copii este un cadou ideal pentru baieti si fete. Se vor distra și își vor dezvolta abilitățile în timp ce creează diferite efecte de domino.

Nu ezitați și comandați chiar acum locomotiva cu baterii domino și lăsați copiii să se distreze și să se dezvolte într-un mod distractiv!

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
16086

Fisa tehnica

Livrat
noiembrie 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 13181
18,59 Lei (Fara TVA)
22,12 Lei (incl. TVA)
Un set de manichiura pentru copii care te va face sa stralucesti de bucurie! Veți găsi 4 culori de lac de unghii, o pilă cu sclipici, un separator de unghii de la picioare, margele și elastice pentru brățări și...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare