×

TRENUL MIC PE ȘINE

Un tren albastru de poliție cu șine, care este format dintr-o locomotivă și 2 vagoane. Asamblați șinele și puneți bateria pe locomotivă. Ești gata să pornești într-o aventură!

·       Dimensiuni pachet în cm: 25 x 3 x 25

·       Alimentare: 1 x baterii AA de 1,5 V (nu sunt incluse)

·       Material: plastic non-toxic

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricat în China

Citeste mai multArata mai putin
9,98 Lei (incl. TVA)
8,39 Lei (Fara TVA)
Stoc epuizat
Anunta-ma cand este disponibil
Referinţă:
14477
Add to wishlist(1)
Descriere

Un tren mic pe șine într-o cutie este jucăria perfectă pentru iubitorii de trenuri mici. Acest tren albastru de politie este format dintr-o locomotiva si doua vagoane care pot fi conectate si deconectate dupa dorinta copilului.

Asamblarea șinelor este ușoară și distractivă. Copiii pot crea diferite forme pe pistă folosind piesele incluse. Acest lucru permite copilului să-și dezvolte creativitatea și imaginația creând diferite rute pentru tren.

Pentru a începe aventura, în locomotivă trebuie introdusă o baterie. Este ușor și sigur pentru copii, folosind o baterie AA de 1,5 V (nu este inclusă). Când trenul este gata de plecare, copiii îl pot rula pe șine și se pot bucura de călătoria distractivă.

Materialul din care este fabricata jucaria este plastic non-toxic. Acest lucru asigură că copilul se va juca în siguranță și fără risc de rănire. Jucaria este potrivita copiilor peste 3 ani, ceea ce o face un cadou ideal pentru micii iubitori de trenuri.

Micul tren pe șine într-o cutie oferă nenumărate oportunități de distracție și joacă. Această jucărie este ideală pentru dezvoltarea abilităților motorii și a coordonării copilului, stimulând în același timp imaginația și creativitatea.

Deoarece trenurile pentru copii sunt foarte populare, această jucărie este potrivită atât pentru băieți, cât și pentru fete. Poate fi folosit atat in interior cat si in exterior. Micul tren pe șine într-o cutie este modalitatea perfectă de a te distra și de a te juca cu micul tău polițist.

Nu ratați ocazia de a oferi copilului dumneavoastră această jucărie distractivă și stimulativă. Micul tren pe șine într-o cutie este perfect pentru a dezvolta abilitățile și imaginația unui copil, oferind ore nesfârșite de distracție și joacă!

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
14477

Fisa tehnica

Livrat
mai 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 01010
7,59 Lei (TVA inclus) 4,78 Lei (Fara TVA) 25%
5,69 Lei (incl. TVA) 7,59 Lei
-25%
Această sticlă distractivă cu imaginea supererouului tău preferat va deveni un accesoriu indispensabil pentru copilul tău acasă și în străinătate! Potrivit pentru apă, suc și alte băuturi. Există un capac practic și...
Referinta: 14423
22,16 Lei (Fara TVA)
26,37 Lei (incl. TVA)
Un transportor auto din plastic cu 2 ATV-URI pe care fiecare băiețel îl va aprecia. Are un mecanism de inerție, ceea ce îl face și mai interesant și de dorit, iar jocurile - și mai distractive! Combinațiile de culori...
Referinta: 19107
50,97 Lei (Fara TVA)
60,65 Lei (incl. TVA)
Iepuraș din plus moale care funcționează cu baterii și care sare. Își mișcă urechile și nasul și scoate sunete drăguțe de iepuraș. Și pentru distracție 100%, iepurașul vine cu un bol cu mâncare și un morcov mare. Acum...
Referinta: 14458
48,42 Lei (Fara TVA)
57,62 Lei (incl. TVA)
Un avion alimentat de baterii cu un aspect elegant care va fascina orice micuț și va ocupa un loc special în colecția sa de jucării preferate! Are efect de sunet/lumină, funcție bump & go (schimbă direcția de...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare