×

TRUSĂ DE SCULE

Un set de instrumente special pentru cei mici cărora le place să repare diverse obiecte deteriorate! Veți găsi tot ce aveți nevoie pentru a repara orice articol stricat acasă și nu numai acasă. Așa că suflecă-ți mânecile și apucă-te de treabă!

·       Dimensiuni pachet in cm: 26 x 37

·       Material: plastic non-toxic

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricat in China

Citeste mai multArata mai putin
14,23 Lei (incl. TVA)
11,96 Lei (Fara TVA)
Stoc epuizat
Anunta-ma cand este disponibil
Referinţă:
16036
Add to wishlist(1)
Descriere

CARDBOARD TOOLS este special concepută pentru cei mici cărora le place să repare diverse obiecte deteriorate! Acest mic set de meseriaș este jucăria perfectă pentru copii pentru băieții care sunt interesați de abilitățile de meșteșuguri și doresc să învețe să lucreze cu unelte.

În set veți găsi tot ce aveți nevoie pentru a repara orice articol stricat acasă, și nu numai acasă. Așa că suflecă-ți mânecile și apucă-te de treabă! Cu aceste instrumente de jucărie pentru copii, copilul dumneavoastră se va distra și își va dezvolta abilitățile motorii fine și imaginația.

„CARDBOARD TOOLS” include o varietate de unelte pentru copii pentru băieți, care sunt fabricate din plastic non-toxic de înaltă calitate. Acest lucru le face sigure pentru copiii de peste 3 ani să se joace și să le folosească. Fiecare instrument este proiectat cu atenție la detalii și este perfect pentru mâinile mici ale copiilor.

CARDBOARD TOOLS este ideal pentru joaca in interior, dar poate fi folosit si in aer liber. Copilului dumneavoastră se poate bucura să se joace cu unelte în grădină sau la un picnic. Este jucăria perfectă pentru băieții cărora le place să exploreze și să se distreze în aer liber.

Poți lua sculele cu tine pe drum, în vacanță sau la o întâlnire amicală. Asa ca copilul tau va avea mereu la dispozitie instrumentele lui preferate si se poate distra oriunde.

Oferă băiatului tău momente de distracție de neuitat cu acest set de instrumente. Este cadoul perfect pentru micii amatori de bricolaj care iubesc să joace și să-și exprime imaginația. Lăsați copilul să învețe valoarea muncii și să-și dezvolte abilitățile cu acest set de jucării distractive și educative.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
16036

Fisa tehnica

Livrat
august 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 05650
42,45 Lei (TVA inclus) 26,75 Lei (Fara TVA) 25%
31,84 Lei (incl. TVA) 42,45 Lei
-25%
Pistol din plastic și 6 săgeți moi - un set grozav pentru joacă solo sau bătălii distractive cu prietenii. Distrează-te și fii calm - nu vei fi rănit, pentru că săgețile sunt din spumă și complet sigure. ·...
Referinta: 13088
22,92 Lei (Fara TVA)
27,27 Lei (incl. TVA)
O păpușă mică de plastic cu cap de cauciuc, îmbrăcată în haine cu model. Vine cu un scuter și într-un rucsac transparent cu fermoar, care face ca depozitarea și transportul păpușii să fie o ușoară. În plus, rucsacul...
Referinta: 13086
23,69 Lei (Fara TVA)
28,19 Lei (incl. TVA)
Un set distractiv pentru fete pe care orice mică prințesă îl va aprecia! Pentru că păpușa dulce vine cu tot ce ai nevoie pentru a transforma ziua într-o aventură magică – un cărucior, ursuleț, rucsac, acadele și...
Referinta: 06988
4,52 Lei (TVA inclus) 2,85 Lei (Fara TVA) 25%
3,39 Lei (incl. TVA) 4,52 Lei
-25%
Set de 6 pene de rezerva pentru badminton, ambalate intr-o punga de plastic. Sunt o completare grozavă la arsenalul tău de distracție de vară, pentru a face sport în aer curat cu prietenii sau părinții și pentru a...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare