×

SET CU UNELTE

Un set de unelte special pentru cei mici cărora le place să repare diverse obiecte deteriorate! Veți găsi tot ce aveți nevoie pentru a repara orice articol stricat acasă, și nu numai acasă. Așa că suflecă-ți mânecile și apucă-te de treabă!

·       Dimensiuni pachet in cm: 35 x 29

·       Material: plastic non-toxic

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricat in China

Citeste mai multArata mai putin
16,96 Lei (incl. TVA)
14,25 Lei (Fara TVA)
in stoc
Referinţă:
16050
Add to wishlist
Descriere

Unelte din carton cu mâner este un set uimitor de unelte pentru copii, special conceput pentru băieții cărora le place să repare diverse obiecte deteriorate! Acest set de unelte pentru copii este perfect pentru micuții cărora le place să se distreze și să fie mici bricolagi.

In acest set de instrumente de jucarie pentru copii, copilul tau va gasi tot ce ii trebuie pentru a repara orice articol spart acasa, si nu numai acasa. Include o varietate de instrumente care sunt perfecte pentru copiii cărora le place să joace și să-și folosească imaginația.

Setul include o varietate de instrumente, cum ar fi un ciocan, cheie, șurubelniță, pila și multe altele. Toate uneltele sunt fabricate din plastic non-toxic de înaltă calitate, care este sigur pentru copilul dumneavoastră. Sunt ușoare și confortabile de ținut și de folosit de copii, fiind în același timp puternice și durabile.

Dimensiunile pachetului sunt de 35 x 29 cm, ceea ce il face usor de depozitat si transportat. Il poti lua cu tine oriunde te duci, astfel incat copilul tau sa aiba mereu ocazia sa se distreze si sa se comporte ca un mic meserias.

Acest set de instrumente pentru copii este potrivit pentru copiii peste 3 ani. A fost creat special pentru a-și dezvolta abilitățile motorii și coordonarea mișcărilor. Copilul tău va învăța să folosească diferite instrumente și să se distreze creând și reparând diferite obiecte.

Așa că suflecă-ți mânecile și apucă-te de lucru cu acest set uimitor de instrumente pentru copii! Copilul tău se va distra și își va dezvolta abilitățile în timp ce creează și repară diferite obiecte. Este cadoul perfect pentru orice băiat căruia îi place să joace și să-și folosească imaginația.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
16050

Fisa tehnica

Livrat
august 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 16128
11,96 Lei (Fara TVA)
14,23 Lei (incl. TVA)
Un joc de puzzle distractiv cu diferite tipuri de dinozauri. Aranjarea acestuia este o adevărată distracție și dezvoltă gândirea logică, abilitățile vizuale, motricitatea fină, percepția culorilor și o grămadă de alte...
Referinta: 13102
24,20 Lei (Fara TVA)
28,80 Lei (incl. TVA)
Acest set va atrage orice mică prințesă. Pentru că păpușa frumoasă și la modă vine împreună cu 2 păpuși drăguțe - bebelușii ei, un biberon și 4 rochii colorate în care să te schimbi. Și pentru a face jocurile și mai...
Referinta: 16145
10,17 Lei (Fara TVA)
12,10 Lei (incl. TVA)
Un puzzle vesel de 120 de piese dedicat micilor fani ai filmului. Aranjarea acestuia este o adevărată distracție și dezvoltă gândirea logică, abilitățile vizuale, percepția culorilor și o grămadă de alte calități...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare