×

TRUSĂ DE SCULE CU BORMAȘINĂ

Pentru toți cei mici cărora le place să repare diverse obiecte sparte! În set veți găsi tot ce aveți nevoie pentru o mică reparație - o bormașină cu atașamente, o șurubelniță, un ferăstrău, un ciocan și diverse elemente de fixare. Arată exact ca cel real, iar bormașina redă sunete pentru a întări senzația realistă. Totul este adunat într-o servietă portocalie comodă, cu capac transparent și o poți lua cu tine peste tot.

·      Dimensiuni in cm: 28 x 6 x 22

·      Material: plastic non-toxic

·      Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·      Fabricat in China

Citeste mai multArata mai putin
36,38 Lei (incl. TVA)
30,57 Lei (Fara TVA)
Stoc epuizat
Anunta-ma cand este disponibil
Referinţă:
16066
Add to wishlist
Descriere

Instrumentele de șurubelniță într-o vitrină este jucăria perfectă pentru toți cei mici cărora le place să repare obiectele sparte. Acest kit include tot ce aveți nevoie pentru o reparație mică - o șurubelniță cu accesorii, o șurubelniță, un ferăstrău, un ciocan și diverse elemente de fixare.

Toate instrumentele arată exact ca cele reale, cu șurubelnița chiar și redând un sunet pentru a întări senzația realistă. Acest lucru le permite copiilor să se simtă ca niște adevărați meșteri și să se distreze în timp ce fac reparații.

Totul este ambalat într-o carcasă portocalie convenabilă, cu un capac transparent, care îl face ușor de depozitat și transportat. Îl poți purta oriunde cu tine când ești în mișcare sau când vizitezi prieteni sau rude.

Dimensiunile servietei sunt de 28 x 6 x 22 cm, ceea ce o face suficient de compacta pentru a incapea in rucsacul copilului sau pentru a o aseza pe raftul din cresa. Materialul din care este fabricat este plastic non-toxic, sigur pentru copii.

Acest set este potrivit pentru copiii cu vârsta peste 3 ani, făcându-l perfect pentru micii meșteri care doresc să învețe să repare și să se distreze creând lucruri. Este ideal pentru dezvoltarea abilităților tehnice și a imaginației copiilor.

Acest set de scule într-o valiză este fabricat în China și îndeplinește toate standardele de calitate și siguranță. Aceasta este jucăria perfectă pentru copii pentru băieți, care îi va distra și îi va încuraja să fie creativi și inventivi.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
16066

Fisa tehnica

Livrat
octombrie 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 12380
5,07 Lei (Fara TVA)
6,03 Lei (incl. TVA)
Deveniți eroul filmului cu această mască uimitoare! Este realizat din plastic robust și are o bandă elastică confortabilă pentru a se potrivi perfect capului micului super-erou. Ești gata să pornești în aventură? ·...
Referinta: 14315
54,80 Lei (Fara TVA)
65,21 Lei (incl. TVA)
Vă prezentăm un set pe care fanii vitezei rapide și a dinozaurilor o vor aprecia cu siguranță. Componentele sale sunt flexibile si extrem de ușor de asamblat, iar lungimea sa este de 245 cm. Mașinuța funcționează cu...
Referinta: 06606
15,14 Lei (TVA inclus) 9,54 Lei (Fara TVA) 25%
11,36 Lei (incl. TVA) 15,14 Lei
-25%
Un joc distractiv „Lotto”, o variantă a clasicului „Bingo”. Conține 90 de dame din lemn cu numerele de la 1 la 90 și 48 de cărți de joc cu 15 numere împărțite egal în 4 culori. Cum să joci? Cărțile sunt împărțite...
Referinta: 12338
32,36 Lei (Fara TVA)
38,51 Lei (incl. TVA)
Un dinozaur din plastic cu un om care va face fiecare copil să zâmbească! Pe lângă faptul că se mișcă și se rotește la 360 de grade, simpaticul dinozaur își mișcă capul și coada, emite lumini strălucitoare și cântă un...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare