×

KIT POMPIERI

Trusa de pompieri pentru copii pentru toti cei mici care viseaza sa devina pompieri cand vor fi mari! Casca, ochelarii de protectie, masca de fata, radioul si stingatorul sunt mai mult decat obligatorii pentru aceasta profesie. Veți găsi, de asemenea, un ferăstrău cu lanț, precum și o curea pentru a vă atârna celelalte atribute necesare - ciocan, șurubelniță, clește, cheie. Atât de echipat, aveți tot ce aveți nevoie pentru a vă deghiza în pompier și pentru a stinge cu curaj elementul de foc!

·      Dimensiuni pachet in cm: 50 x 6 x 38

·      Material: plastic non-toxic

·      Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·      Fabricat in China

Citeste mai multArata mai putin
65,82 Lei (incl. TVA)
55,31 Lei (Fara TVA)
Stoc epuizat
Anunta-ma cand este disponibil
Referinţă:
16068
Add to wishlist
Descriere

Setul de pompieri pentru copii in cutie este jucaria perfecta pentru toti cei mici care viseaza sa devina pompieri cand vor fi mari! Acest set include tot ce aveți nevoie pentru a vă transforma într-un adevărat pompier și pentru a stinge cu curaj elementul de foc.

Setul include o cască, ochelari de protecție și o mască de față, care sunt obligatorii pentru fiecare pompier. Ele nu numai că oferă protecția necesară, dar oferă și copilului un sentiment de adevărat profesionalism. Radioul este o modalitate excelentă de a comunica cu alți pompieri și de a coordona acțiunile în situații de urgență.

In set vei gasi si un stingator, care este esential la stingerea incendiilor. Este realizat din plastic non-toxic de înaltă calitate și este perfect pentru jocuri de rol. În plus, setul include și un ferăstrău cu lanț, care este o parte indispensabilă a muncii pompierilor atunci când îndepărtează obstacolele și salvează oameni.

Pentru a fi complet echipat, setul include si o centura de care poti agata si alte atribute necesare precum un ciocan, o surubelnita, un cleste si o cheie. Acest lucru vă permite să aveți tot ce aveți nevoie într-un singur loc și să fiți pregătit pentru orice urgență.

Acest set de pompieri pentru copii este potrivit pentru copiii peste 3 ani și este realizat din plastic non-toxic de înaltă calitate. Acest lucru îl face în siguranță pentru a juca și asigură longevitatea produsului. Setul este fabricat în China și îndeplinește toate standardele europene de calitate și siguranță.

Acest set de joacă pentru copii este un cadou ideal pentru băieții cărora le place să joace de rol și sunt încântați de ideea de a fi pompier. Cu el, ei vor putea să se distreze și să-și dezvolte imaginația în timp ce învață abilitățile de bază de stingere a incendiilor.

Așa că dacă băiatul tău visează să devină pompier, nu-l lăsa fără acest set de joacă uimitor! Îl va distra și îl va ajuta să devină un adevărat erou gata să salveze ziua!

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
16068

Fisa tehnica

Livrat
octombrie 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 13141
43,32 Lei (Fara TVA)
51,55 Lei (incl. TVA)
O păpușă cu o rochie roz moale și o pălărie, care se sprijină dulce pe spate, punându-și mâna sub cap. Este realizat din plastic și cauciuc și vine complet cu o pernă și o sticlă de apă sau lapte. Scoateți banda din...
Referinta: 12229
48,52 Lei (TVA inclus) 30,58 Lei (Fara TVA) 25%
36,39 Lei (incl. TVA) 48,52 Lei
-25%
Servietă din plastic roz cu fermoar și mâner. Deschideți-l și se va transforma instantaneu într-un adevărat salon de coafură cu două etaje! Aranjați parchetul și mobilierul, lipiți autocolantele în locurile...
Referinta: 01066
11,96 Lei (Fara TVA)
14,23 Lei (incl. TVA)
Zornăitoare moale de pluș în formă de arici, ușor de ținut de mâinile celor mici. Este confectionata din material placut la atingere in culori blande pentru bebelusi care cu siguranta vor atrage atentia micutului tau....

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare