×

EXCAVATOR-FADROMA JUCĂRIE MULTIFUNCȚIONALĂ

O jucărie multifuncțională 2 în 1 pentru toți micii constructori – un excavator și un set de construcții. Cupa și încărcătorul frontal sunt detașabile, astfel încât să puteți face diferite lucrări cu o singură mașină! Scoateți „materialele de construcție” cu excavatorul, colectați-le cu încărcătorul și transportați-le într-o locație la alegerea dvs. Este atât de ușor și distractiv!

Combinațiile de culori variază și pot fi diferite de cele din imagine!

·       Dimensiuni in cm: 30 x 12 x 19

·       Material: plastic non-toxic

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricat in China

Citeste mai multArata mai putin
16,36 Lei (incl. TVA) 21,81 Lei
-25%
21,81 Lei (TVA inclus) 13,75 Lei (Fara TVA) 25%
Stoc epuizat
Anunta-ma cand este disponibil
Referinţă:
14368
Add to wishlist
Descriere

FADROMA EXCAVATOR IN AN ENVELOPE este o jucărie multifuncțională concepută pentru toți micii constructori. Această jucărie este perfectă pentru băieții cărora le place să se distreze cu mașinile de construcție pentru copii și să creeze diferite structuri.

Jucăria este echipată cu găleți și palete detașabile, permițând copiilor să efectueze diverse activități cu o singură mașină. Acest lucru face ca jocul să fie ușor și distractiv, în timp ce dezvoltă imaginația și creativitatea copiilor.

BAGER-FADROMA IN PLIC este potrivit copiilor peste 3 ani. Aceasta este o vârstă la care copiii încep să-și dezvolte abilitățile motorii și coordonarea. Jocul cu această jucărie îi va ajuta pe copii să-și îmbunătățească abilitățile motorii și să învețe să lucreze cu diferite unelte.

Această mașină de construcții pentru copii se caracterizează prin înaltă calitate și durabilitate. Este conceput pentru o utilizare de lungă durată și pentru multe ore de distracție. Această jucărie este un cadou ideal pentru orice mic constructor căruia îi place să se distreze și să creeze diferite structuri.

EXCAVATORUL FADROMA ÎN PLIC este jucăria perfectă pentru băieții cărora le place să se distreze cu mașinile de construcții pentru copii. Oferă multe oportunități de joacă și dezvoltă imaginația și creativitatea copiilor.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
14368

Fisa tehnica

Livrat
iulie 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 09388
10,62 Lei (TVA inclus) 6,69 Lei (Fara TVA) 25%
7,97 Lei (incl. TVA) 10,62 Lei
-25%
Pentru toți fanii personajelor vesele - un joc distractiv cu două bile. Doar așezați bilele în locurile lor desemnate și trageți cu butonul galben. ·      Dimensiuni pachet în cm: 20 x 32 x 3 ·      Material :...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare