×

BETONIERĂ

Betonieră din plastic în culori vii, potrivită pentru jocuri atât acasă cât și în parc, in grădină si chiar si pe plajă! Are o cabină spațioasă și roți de teren care vor depăși orice obstacole de pe traseu. Distrați-vă cât mai mult posibil inventând diferite scenarii în măsura în care vă puteți imagina! Și știm că numărul acestora este nelimitat!

·       Dimensiuni in cm: 23 x 11 x 17

·       Material: plastic non-toxic

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricat in China

Citeste mai multArata mai putin
18,48 Lei (incl. TVA)
15,53 Lei (Fara TVA)
in stoc
Referinţă:
14374
Add to wishlist(1)
Descriere

Camionul de beton într-o geantă este jucăria perfectă pentru băieții care iubesc construcțiile și utilajele. Această jucărie pentru copii este un mic camion de beton realizat din plastic puternic în culori vii. Este potrivit pentru jocuri atat acasa cat si in aer liber - in parc, in gradina si chiar si pe plaja!

Camionul de beton are o cabină spațioasă și roți de relief care îi permit să depășească orice obstacol de pe traseu. Acest lucru îl face ideal pentru jocuri oriunde. Copiii mici se pot distra cât doresc, inventând diferite situații și roluri în măsura în care le este imaginația.

Dimensiunile camionului de beton sunt de 23 x 11 x 17 centimetri, ceea ce o face potrivita copiilor peste 3 ani. Este fabricat din plastic non-toxic, cu care se poate juca în siguranță și nu prezintă niciun risc pentru sănătatea copiilor. Acest lucru este deosebit de important deoarece copiilor le place să exploreze lumea din jurul lor prin joacă și adesea își pun jucăriile în gură.

Camionul de beton pentru copii este proiectat pentru o utilizare de lungă durată și pentru multe ore de distracție. Această mașină de construcții este un cadou ideal pentru băieții cărora le place să joace de rol și să-și construiască propriile lumi.

Camionul de beton nu este doar o jucărie distractivă, ci și un instrument pentru dezvoltarea imaginației și creativității copiilor. Ei pot crea diferite scenarii și își pot dezvolta abilitățile de rezolvare a problemelor. Acest lucru este important pentru viitorul lor, deoarece perfecționarea acestor abilități îi ajută să facă față mai bine provocărilor pe care le aruncă viața.

Nu ezita să-i oferi băiatului tău această minunată jucărie cu camion de beton pentru copii. Acesta este cadoul perfect pentru orice copil căruia îi place să se joace cu mașinile de construcții.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
14374

Fisa tehnica

Livrat
iulie 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 16024
15,27 Lei (Fara TVA)
18,17 Lei (incl. TVA)
Un kit de tatuaje grozav pe care orice fetiță îl va aprecia! Ușor de pus, dar și ușor de îndepărtat, pozele frumoase o vor ajuta pe prințesa ta să se exprime în timp ce se distrează. Șabloanele se lipesc cu apă, așa...
Referinta: 14044
24,20 Lei (Fara TVA)
28,80 Lei (incl. TVA)
Camion de beton pentru copii din plastic rezistent. Vine complet cu o figură de muncitor în construcții și o șurubelniță pe care cei mici o pot folosi pentru a demonta mașina și a o pune la loc. Și, făcând acest...
Stoc epuizatSold out
Referinta: 05278
22,16 Lei (Fara TVA)
26,37 Lei (incl. TVA)
Un pistol multifuncțional care poate trage 2 tipuri de cartușe - săgeți moi și bombe de apă. De asemenea, are o vizor laser cu infraroșu care face imposibilă ratarea țintei! Arma vine completă cu 4 săgeți din spumă,...
Referinta: 19070
22,92 Lei (Fara TVA)
27,27 Lei (incl. TVA)
Mingi vesele de fotbal cu diferite animale. Atrăgătoare și colorate, cu siguranță vor fi pe placul fiecărui copil, iar jocul cu acestea va fi mai mult decât distractiv! Disponibilă în stare umflată sau dezumflată....

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare