×

CAMION DE GUNOI

Un camion de gunoi masiv, cu un aspect realist, care va aduce un plus grozav colecției dumneavoastră de echipamente specializate. Vine cu o cabină spațioasă care vă permite să plasați diferite obiecte și figuri în interior, o caroserie ridicabilă și un hayon care se deschide. Și în container vei găsi un coș de gunoi. Toate acestea, împreună cu dimensiunile mari ale mașinii, sunt o garanție a distracției 100%!

Combinațiile de culori variază și pot diferi de cele din imagine!

·       Dimensiuni pachet in cm: 43 x 18 x 24

·       Material: plastic non-toxic

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricat in Ucraina

Citeste mai multArata mai putin
61,57 Lei (incl. TVA)
51,74 Lei (Fara TVA)
Stoc epuizat
Anunta-ma cand este disponibil
Referinţă:
54107
Add to wishlist
Descriere

Camionul de gunoi cu plasă este o jucărie masivă, cu un design realist, care va impresiona orice mic amator. Acest camion este completarea perfectă pentru orice colecție de jucării și oferă posibilități nesfârșite de distracție.

Camionul are o cabină spațioasă în care puteți plasa diverse obiecte și figuri care vor contribui la un joc mai realist. Are un corp ridicabil și un hayon care se deschide, care le permit copiilor să creeze diferite scenarii și să joace rolurile adevăraților colectori de gunoi.

Setul include și un container cu un coș de gunoi care poate fi plasat în spatele camionului. Acest lucru adaugă mai mult realism jocului și le permite copiilor să se distreze ridicând și aruncând gunoiul.

Dimensiunile sunt 43 x 18 x 24 cm, făcând camionul suficient de mare și distractiv de jucat. Este fabricat din plastic non-toxic, care este sigur pentru copii și asigură durabilitatea jucăriei.

Camionul de gunoi este potrivit pentru copii peste 3 ani și este fabricat în Ucraina. Este un cadou ideal pentru micuții cărora le place să se distreze jucând rol și creându-și propriile povești.

Nu rata ocazia de a diversifica jocurile băiețelului tău cu acest camion de gunoi distractiv și realist. Acesta va garanta ore întregi de distracție și aventuri incitante pentru copilul dumneavoastră. Simțiți-vă liber să îl cumpărați și să îl adăugați în colecția lui de jucării.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
54107

Fisa tehnica

Livrat
aprilie 2023
Tema / Eroul
Orion
Gen
Pentru băieți
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 12297
7,88 Lei (Fara TVA)
9,38 Lei (incl. TVA)
Un set distractiv care va atrage toți micii fani ai jocurilor „doctor”. Lasă-ți imaginația să te ghideze și lasă fiecare joc nou să aibă un nou scenariu! ·       Dimensiunile pachetului in cm: 37 x 23 ·...
Referinta: 14349
121,34 Lei (TVA inclus) 76,48 Lei (Fara TVA) 25%
91,01 Lei (incl. TVA) 121,34 Lei
-25%
Barcă din plastic cu telecomandă și baterie reîncărcabilă, potrivită copiilor mari și părinților imaginativi! Forma și designul jucăriei îi permit să fie transportată pe apă - distrați-vă la piscină și chiar și în...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare