×

SET CU LOCOMOTIVĂ ȘI MOTOR

Set colorat din plastic format din 2 vehicule - o locomotiva si un avion/motocicleta. Fabricate din material sigur în culori strălucitoare, aparatele distractive vor atrage cu siguranță atenția oricărui mic și îi vor menține într-o dispoziție bună ore în șir! Și pentru un plus de distracție, setul vine cu instrumente pentru ca copiii să demonteze vehiculele și să le așeze din nou împreună! Și făcând acest lucru, își vor dezvolta subtil simțul culorii, își vor stimula gândirea creativă și creativitatea, își vor îmbunătăți abilitățile motorii fine și ce nu!

·       Dimensiuni pachet in cm: 30 x 17 x 15

·       Material: plastic non-toxic

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricat in China

Citeste mai multArata mai putin
37,90 Lei (incl. TVA)
31,85 Lei (Fara TVA)
in stoc
Referinţă:
14444
Add to wishlist
Descriere

Locomotiva și avionul/motorul cu scule într-o cutie este setul de joacă perfect pentru copii cu vârsta peste 3 ani. Acest set colorat din plastic conține două vehicule - o locomotivă și un avion/motocicletă, care sunt realizate din material sigur în culori strălucitoare și însorite. Aparatele distractive vor atrage cu siguranță atenția oricărui micuț și îi vor menține într-o dispoziție bună ore în șir!

Dar asta nu este tot! Setul vine cu instrumente pe care copiii le pot folosi pentru a demonta vehiculele și a le pune la loc. Acest lucru nu numai că îi va distra pe copii, ci și le va dezvolta abilitățile și abilitățile. Pe măsură ce montează și demontează locomotiva și avionul/motocicleta, copiii își vor dezvolta simțul culorii, își vor stimula gândirea creativă și creativitatea, își vor îmbunătăți abilitățile motorii fine și multe alte abilități.

Pachetul setului are dimensiuni de 30 x 17 x 15 cm, ceea ce il face usor de depozitat si transportat. Materialul folosit pentru fabricarea jucăriilor este plastic non-toxic care este sigur pentru copii.

Acest set de joacă pentru copii este un cadou ideal pentru băieții care iubesc vehiculele și se joacă cu ele. Se vor distra și își vor dezvolta abilitățile și abilitățile într-un mod distractiv și interactiv.

Nu ratați ocazia de a-i face cadou copilului dumneavoastră cu acest set de instrumente și vehicule distractive și educative. Este o modalitate sigură de a-l distra și de a-l încuraja să-și dezvolte abilitățile și abilitățile. Acest set de joaca pentru copii este fabricat in China si este potrivit pentru copiii peste 3 ani.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
14444

Fisa tehnica

Livrat
octombrie 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 16102
17,82 Lei (Fara TVA)
21,21 Lei (incl. TVA)
Realizarea unei tapiserie cu diamante este o activitate distractivă potrivită pentru tineri și bătrâni. Și pe lângă faptul că este o modalitate minunată de a-ți decora casa, procesul în sine va contribui la buna ta...
Referinta: 12346
30,57 Lei (Fara TVA)
36,38 Lei (incl. TVA)
Două broaște țestoase drăguțe - mici și mari, cu fețe zâmbitoare care te vor face să zâmbești și pe tine! Glisați butonul în poziția de lucru pentru a vedea cum se mișcă broasca țestoasă mare, roțile de sub carcasa...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare