×

OMIDĂ CU ROȚI

O omidă veselă pe roți care va face orice copil să zâmbească. Vine cu o sfoară de tras și 3 bile transparente. Când omida se mișcă, bilele se învârt și scot un zgomot, care este și mai atrăgător și face jucăria și mai distractivă!

·       Dimensiuni pachet in cm: 28 x 10 x 13

·       Material : plastic non-toxic

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricat in China

Citeste mai multArata mai putin
39,41 Lei (incl. TVA)
33,12 Lei (Fara TVA)
in stoc
Referinţă:
12356
Add to wishlist
Descriere

Pull Caterpillar este jucăria perfectă pentru bebeluși care va distra și dezvolta orice copil mic. Această omidă veselă pe roți a fost creată cu multă dragoste și atenție la detalii pentru a face orice copil să zâmbească.

Vine cu un snur de tragere si 3 bile transparente care sunt situate pe spate.Cand copilul trage de omida, bilele se invart si scot un sunet de zornait, care atrage si mai mult ochiul si face jucaria si mai distractiva. Este jucăria perfectă pentru copiii cărora le place să exploreze lumea din jurul lor.

Această jucărie de tragere este creată din plastic non-toxic de înaltă calitate, care este sigur pentru copilul dumneavoastră. Este extrem de puternic și durabil, așa că poți fi sigur că îl vei folosi mult timp.

Această jucărie pentru copii este un cadou perfect pentru băieți și fete. Nu numai că îl va distra pe copil, dar îl va ajuta și să-și dezvolte abilitățile motorii și coordonarea. Pull Caterpillar este o jucărie educațională care vă va încuraja copilul să exploreze și să învețe prin joacă.

Omida care se trage este jucăria perfectă pentru bebeluși. Nu ezita să-l cumperi și vezi cum se distrează și zâmbește copilul tău cu această omidă veselă!

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
12356

Fisa tehnica

Livrat
iulie 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 06412
20,37 Lei (Fara TVA)
24,24 Lei (incl. TVA)
O masă de biliard de masă care arată exact ca cea reală! Potrivit pentru utilizare de către copii și adulți și pentru jocuri distractive acasă, în parc, la piscină sau oriunde doriți. Contine: 10 + 1 bile, 2 stalpi,...
Stoc epuizatSold out
Referinta: 02957
14,23 Lei (TVA inclus) 8,97 Lei (Fara TVA) 25%
10,67 Lei (incl. TVA) 14,23 Lei
-25%
Coș de plastic cu mânere confortabile, plin cu tot ce ai nevoie pentru o plimbare de picnic-vacanță sau doar pentru bucătăria micuței gospodine. Conține: fructe și legume pentru tăiat, blat și cuțit, două căni,...
Referinta: 06933
24,24 Lei (TVA inclus) 15,28 Lei (Fara TVA) 25%
18,18 Lei (incl. TVA) 24,24 Lei
-25%
Acest set de cuburi de construcții este conceput special pentru micii fani ai supereroilor din producția de film. Conține 26 de elemente a căror aranjare este ușoară și plăcută, dar si utilă, deoarece dezvolta si...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare