×

ZORNĂITOARI 5 BUC

Un set de 5 zornăitoare vesele, realizate din materiale complet inofensive și ușor de ținut cu mâinile mici. Culorile strălucitoare și diferitele forme stârnesc interesul bebelușului, concentrându-i atenția, stimulând recunoașterea culorilor, antrenându-i auzul și motricitatea fină.

·       Dimensiuni pachet în cm: 19 x 29

·       Material : plastic non-toxic

·       Potrivit pentru copii peste 3 luni.

·       Fabricat în China

Citeste mai multArata mai putin
16,05 Lei (incl. TVA)
13,49 Lei (Fara TVA)
Stoc epuizat
Anunta-ma cand este disponibil
Referinţă:
12498
Add to wishlist
Descriere

Zrăgănatoarele sunt o parte integrantă a dezvoltării bebelușului și sunt un element important în jocurile și divertismentul său. Setul de 5 zdrănitoare distractive într-o geantă este perfect pentru mâinile mici și oferă posibilități nesfârșite de distracție și dezvoltare.

Fiecare zornăitură este realizată din materiale complet inofensive, care sunt sigure pentru sănătatea bebelușului. Plasticul non-toxic din care sunt fabricate este extrem de rezistent si durabil, asigurand utilizarea pe termen lung a produsului. Diferitele forme și culorile strălucitoare ale zdrănitoarelor stârnesc interesul bebelușului și îl ajută să se concentreze asupra jocului său.

Setul de 5 zornaie include diferite modele care ofera varietate si stimuleaza dezvoltarea bebelusului. Fiecare zornăitură are o formă și o textură unică, care este special concepută pentru a antrena abilitățile motorii fine ale copilului tău. Prin apucarea si manipularea zornaitoarelor, bebelusul isi imbunatateste coordonarea miscarilor si isi dezvolta perceptiile senzoriale.

Sondatoarele sunt ideale pentru recunoasterea culorilor si antrenamentul auzului bebelusului. Culorile luminoase atrag atentia copilului si il incurajeaza sa recunoasca diferitele nuante. Capacitatea de a produce sunete din zornăituri stimulează percepția auditivă a bebelușului și îl învață să facă distincția între diferite sunete și tonuri.

Setul de 5 zornaie vesele este potrivit copiilor peste 3 luni. Aceasta este perioada în care bebelușul începe să-și dezvolte abilitățile motorii fine și manifestă interes pentru jucării. Zrăgănatoarele vor fi o modalitate excelentă de a distra și de a dezvolta copilul mic.

Produsul este fabricat în China, respectând toate standardele necesare de calitate și siguranță. Sondatoarele sunt testate si aprobate de organizatii specializate, ceea ce garanteaza siguranta si calitatea acestora.

Setul de 5 zdrănitoare vesele într-un plic este un cadou perfect pentru orice bebeluș. Nu numai că va oferi distracție și divertisment, dar va ajuta și la dezvoltarea abilităților motorii fine ale copilului mic, auzul și recunoașterea culorilor. Fii sigur că cu aceste zdrănitoare, copilul tău se va distra și se va dezvolta în cel mai bun mod!

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
12498

Fisa tehnica

Livrat
mai 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 01014
21,18 Lei (TVA inclus) 13,35 Lei (Fara TVA) 25%
15,89 Lei (incl. TVA) 21,18 Lei
-25%
Termos distractiv cu imaginea supereroului tău preferat, care va deveni un accesoriu indispensabil pentru copilul tău acasă și în străinătate! Este potrivit pentru apă, suc și alte băuturi reci și calde. Există un...
Referinta: 16033
24,06 Lei (TVA inclus) 15,17 Lei (Fara TVA) 25%
18,05 Lei (incl. TVA) 24,06 Lei
-25%
Scule in casca speciala pentru toți cei mici cărora le place sa repare diverse obiecte stricate! Veți găsi tot ce aveți nevoie pentru a repara orice articol stricat de acasă, și nu numai. Așa că suflecă-ți mânecile și...
Referinta: 16017
6,03 Lei (TVA inclus) 3,80 Lei (Fara TVA) 25%
4,52 Lei (incl. TVA) 6,03 Lei
-25%
Un set de ștampile cu o varietate de imagini pe care fiecare copil le va aprecia. Colorate și distractive, ele îl vor ajuta pe copil să se exprime, dezvoltându-și în același timp gândirea logică și capacitatea de...
Referinta: 09746
40,94 Lei (TVA inclus) 25,80 Lei (Fara TVA) 25%
30,70 Lei (incl. TVA) 40,94 Lei
-25%
Un pui mic drăguț într-un ou, care va atrage invariabil atenția fiecărui copil. Încărcați bateriile pentru a vedea cum se mișcă oul, în timp ce deschideți și închideți, strălucind și cântând un cântec vesel pentru...
Referinta: 05649
37,90 Lei (TVA inclus) 23,89 Lei (Fara TVA) 25%
28,43 Lei (incl. TVA) 37,90 Lei
-25%
O arbaletă interesantă cu săgeți moi și sigure, un toc și două ținte. Încărcați săgețile în toc, așezați-le în locul destinat, întindeți coarda arcului. Să vedem cât de repede loviți ținta chiar în mijloc! ·...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare