×

DESPRE NOI

Arm Toys Ltd. este o companie cu mulți ani de experiență, vânzând jucării pe piață. Oferim o gama larga de produse la cele mai mici preturi. Ca companie, suntem importator direct de jucării care se concentrează în principal pe en-gros, adică pe vânzarea produselor în cantități mari.

Prin site-ul nostru www.armtoys.ro, ARM TOYS Ltd. pune la dispozitia clientilor sai o platforma atractiva cu o gama larga de produse, totul la cele mai competitive preturi de piata, si o modalitate excelenta de plasare a comenzilor, in functie de preferintele acestora si in functie de cantitatea dorita.

Firma noastra va pune la dispozitie diverse categorii de jucarii precum: jucarii mecanice, cu baterii, telecomandate, papusi, arme de jucarie (pistoale, mitraliere, etc.), seturi (costume de carnaval, masti, cele de coafura si frumusete etc.), puzzle-uri, bile, cuburi de construcție, jocuri de potrivire, jocuri de societate, instrumente muzicale, table educaționale, cărți de colorat, animale de pluș, jucării din lemn, plastic, jucării din metal, roboți, figurine Transformers, cărucioare și multe altele. De asemenea, oferim spre vânzare categorii de jucării pentru mediul exterior, precum leagăne, scaune, mese, jucării cu apă, și jucării cu nisip; dar oferim și jucării speciale pentru evenimente speciale precum Ziua Îndrăgostiților sau Crăciunul.

In cadrul platformei vei gasi o multime de produse menite sa trezeasca interesul copiilor si sa-i ajute in procesul de dezvoltare prin stimularea rationamentului si a aparatului locomotor. Se știe că jucăriile sunt factori esențiali în apariția și dezvoltarea jocului reprezentativ în cadrul copiilor, dezvoltarea fizică, emoțională și psihică și astfel le permit să descopere lumea în care trăiesc. Pe scurt, copiii învață prin joacă și o copilărie fericită contribuie cu siguranță la formarea adulților fericiți! Jucăriile și jocurile educative oferă copilului posibilitatea de a-și manifesta și discerne tendințele de personalitate!

Pentru o mai bună gestionare a comenzii, vă vom ține la curent cu toate informațiile necesare din momentul plasării comenzii și până la livrare. Pentru a ajuta clientii, am stabilit un plafon de pret prin care putem oferi livrari gratuite, sau oferte speciale si reduceri, fara alte costuri ascunse. Ne angajăm să onorăm toate comenzile cât mai curând posibil!

Compania noastra poate asigura distributie in magazine sau depozite din toata tara!

Pentru mai multe detalii, nu ezitați să ne contactați! Doriți să cumpărați o cantitate mare de produse pentru afacerea dvs.? Vă oferim cele mai bune oferte la cele mai bune prețuri de pe piață!

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare