×

De ce să alegeți Armtoys ca partener de afaceri?

ARM TOYS Ltd. este un importator direct de jucării din China - oferim cea mai largă selecție a celor mai atractive prețuri! Am creat site-ul nostru www.armtoys.ro special pentru dvs. - partenerii și clienții noștri, astfel încât să puteți avea acces la toate articolele, prețurile și ofertele speciale în orice moment și să fiți la curent cu toate tendințele modei din jucărie piaţă.

Reduceri suplimentare pentru comenzi mai mari.

3% reducere suplimentară

Pentru transfer bancar și plăți cu cardul
Vă vom pregăti comanda și în momentul în care este gata vă vom trimite factura însoțită de detaliile bancare/un link aferent de plată cu cardul. Vom expedia comanda imediat după plată.

Întrebări frecvente

Comanda minimă este de 500 de Lei (TVA inclus) iar taxa de livrare este de 30 de Lei (TVA inclus). Oferim, de asemenea, transport gratuit pentru comenzile mai mari de 1000 Lei (TVA inclus).
Transportul este gratuit pentru toate comenzile peste 1000 Lei (TVA inclus). Pentru comenzile cuprinse între 500-1000 de Lei se percepe o taxă de transport de 30 de Lei (TVA inclus).
Da. Emitem întotdeauna factură pentru toate comenzile. Factura este în limba română iar sumele în LEI.
Oferim etichete în limba română pentru toate jucăriile. Le veți primi la sosirea comenzii. Trebuie doar să le lipiți pe jucării.

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare