×

TRACTOR CU ÎNCĂRCĂTOR FRONTAL ȘI RADIOCOMANDĂ

Un tractor multifuncțional din plastic pentru copii, care este un plus excelent pentru colecția dvs. de mașini agricole. Are un aspect realist, este controlat de la distanță și se mișcă înainte/înapoi. Și toate acestea sunt o garanție a bunei dispoziții și a distracției la maxim!

·       Dimensiuni pachet în cm: 33 x 12 x 13

·       Alimentare pentru tractor: 3 baterii AA de 1,5 V (nu sunt incluse)

·       Alimentare la distanță: 2 baterii AA de 1,5 V (nu sunt incluse)

·       Material: plastic non-toxic

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricat in China

Citeste mai multArata mai putin
37,90 Lei (incl. TVA)
31,85 Lei (Fara TVA)
Culoare
  • Aleatoriu / mix
  • Verde
  • Оранжево
in stoc
Referinţă:
14445
Add to wishlist(1)
Descriere

TRACTORUL DE ÎNCĂRCĂTOR FRONTAL CU RADIO CONTROL 2 CĂI este completarea perfectă pentru colecția dvs. de mașini agricole. Acest tractor din plastic pentru copii este conceput pentru a oferi copilului dumneavoastră distracție și emoție de neegalat.

Tractorul are un aspect realist care îl va face pe copilul dumneavoastră să se simtă ca un fermier adevărat. Cu telecomandă, copilul dumneavoastră va putea controla mișcarea înainte și înapoi a tractorului. Aceasta oferă oportunitatea pentru o varietate de jocuri și scenarii care vor dezvolta imaginația și creativitatea copilului.

Acest tractor pentru copii este fabricat din plastic non-toxic care este sigur pentru copii. Este potrivit pentru copiii peste 3 ani, ceea ce îl face ideal pentru micii fermieri cărora le place să se distreze cu mașinile agricole. Acest tractor este, de asemenea, un cadou ideal pentru băieții care iubesc jocurile cu mașini și mașini.

Dimensiunile pachetului sunt de 33 x 12 x 13 cm, ceea ce il face usor de transportat si depozitat. Tractorul este alimentat de 3 baterii AA cu o tensiune de 1,5V (nu sunt incluse in set). Telecomanda este alimentata de 2 baterii AA cu o tensiune de 1,5V (nu sunt incluse in set).

Acest tractor este fabricat în China și îndeplinește toate standardele de calitate și siguranță. Cu aspectul său realist și telecomandă, acest tractor va oferi copilului dumneavoastră ore întregi de distracție și joacă.

Nu ratați ocazia de a vă extinde colecția de mașini agricole pentru copii cu acest tractor grozav. Este ideal pentru joacă și divertisment atât în interior, cât și în aer liber. Oferă-i copilului tău momente interesante cu un TRACTOR DE ÎNCĂRCĂTOR FRONTAL CU RADIOCOMANDĂ CU 2 CĂI!

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
14445

Fisa tehnica

Livrat
octombrie 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 02488
21,82 Lei (TVA inclus) 13,75 Lei (Fara TVA) 25%
16,36 Lei (incl. TVA) 21,82 Lei
-25%
Set de ceai din plastic cu tavi pe care sa servesti delicioasa bautura. Conține: ceainic roșu, cană de lapte, zahăr cu capac, două căni, linguri și tăvi. ·       Dimensiunile pachetului in cm: 32 x 7 x 22 ·...
Referinta: 13121
28,02 Lei (Fara TVA)
33,34 Lei (incl. TVA)
O paletă de machiaj în forma unei girafe colorate cu capac glisant pe care micile zâne o vor aprecia. Paleta are 3 sertare, iar fiecare sertar conține un tip diferit de machiaj și anume umbre, fard de obraz și luciu....

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare