×

SET ȘERPI 2 BUC.

Ofertă grozavă pentru toți micuții iubitorii de târâtoare! Setul conține 2 șerpi - roșu și verde, fiecare compus din 12 piese din plastic.

·       Lungimea șarpelui în cm: 40

·       Material: plastic non-toxic

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricat in China

Citeste mai multArata mai putin
6,03 Lei (incl. TVA)
5,07 Lei (Fara TVA)
in stoc
Referinţă:
16007
Add to wishlist
Descriere

Jucăriile reprezintă o parte importantă a dezvoltării unui copil. Ele îi ajută pe copii să-și dezvolte abilitățile, imaginația și creativitatea. Animalele de jucărie sunt deosebit de populare deoarece copiilor le place să se distreze cu ele și să-și creeze propriile povești.

Acest set de doi șerpi este fabricat din plastic non-toxic, ceea ce îl face sigur pentru copii. Acesta este cadoul perfect pentru orice mic iubitor de șerpi. Oferă o oportunitate de a te distra și de a învăța în același timp. Copiii pot învăța despre diferite tipuri de șerpi și despre caracteristicile acestora în timp ce se distrează cu jocul. Ei își pot crea propriile povești și își pot dezvolta imaginația.

Acest set de doi șerpi este perfect pentru joacă în aer liber. Copiii le pot folosi pentru a se juca în grădină sau pe plajă. Îi pot arunca și îi pot prinde distrându-se cu prietenii lor. Șarpele este ușor și confortabil de transportat, făcându-l perfect pentru călătorii și excursii.

Acest set de șarpe este jucăria perfectă pentru băieții și fetele cărora le plac animalele de terariu. Copiii pot învăța despre diferite tipuri de șerpi și despre caracteristicile acestora în timp ce se distrează cu jocul.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
16007

Fisa tehnica

Livrat
iunie 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Stoc epuizatSold out
Referinta: 14501
28,03 Lei (Fara TVA)
33,35 Lei (incl. TVA)
Camion de constructii pentru copii, tip excavator, cu un design stilat si original. Are o platformă rotativă cu braț mobil și cupă. Roțile sunt realizate din cauciuc cu un strat anti-alunecare și tracțiune puternică,...
Referinta: 14377
42,05 Lei (Fara TVA)
50,04 Lei (incl. TVA)
Un cărucior de înghețată distractiv, care se mișcă și se învârte împreună cu umbrela în centru. Și când aceasta este însoțită de lumini strălucitoare și o melodie jucăușă - distracția este mai mult decât garantată!...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare