×

ASPIRATOR ROZ MARE

Aspirator pentru copii cu un design și funcții care se aseamănă cu un aspirator adevărat. Are efecte de sunet și lumini, ceea ce face senzația și mai realistă, iar jucăria - și mai de dorit și mai interesantă! Conține: plic cu bile de polistiren.

·       Dimensiuni pachet in cm: 30 x 19 x 15

·       Alimentare: 4 baterii AA de 1,5 V (nu sunt incluse)

·       Material: plastic non-toxic

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricat in China

Citeste mai multArata mai putin
66,72 Lei (incl. TVA)
56,07 Lei (Fara TVA)
Stoc epuizat
Anunta-ma cand este disponibil
Referinţă:
16012
Add to wishlist
Descriere

Aspiratorul mare roz este jucăria perfectă pentru copii pentru fetele cărora le place să-și ajute mamele prin casă. Acest aspirator mare pentru copii a fost creat cu un design și funcții care seamănă cât mai mult cu adevăratul aparat. Este ideal pentru dezvoltarea abilităților motorii fine și a imaginației copiilor.

Acest aspirator pentru copii are efecte de sunet și lumină, ceea ce face senzația și mai realistă și jocul - și mai dezirabil și interesant! Când copiii pornesc aspiratorul, emite un sunet care seamănă cu funcționarea aspiratoarelor reale. Acest lucru contribuie la un joc mai realist și distracție pentru copii.

Aspiratorul mare, roz, este fabricat din plastic non-toxic, ceea ce îl face sigur pentru copii. Este potrivit pentru copiii peste 3 ani, care deja se pot distra si se pot juca cu jucarii mai mari. Acest aspirator pentru copii este ideal pentru jocuri de rol si dezvolta imaginatia copiilor, oferindu-le ocazia sa invete sa ajute prin casa.

Acest aspirator mare conține o pungă de bile de polistiren, care contribuie la un joc mai realist și la distracție pentru copii, dându-le posibilitatea de a învăța cum să folosească aspiratorul în mod corect.

Această jucărie pentru copii este concepută pentru a oferi copiilor distracție și distracție, ajutându-i în același timp să-și dezvolte imaginația și abilitățile. Aspiratorul pentru copii este cadoul perfect pentru micile gospodine cărora le place să ajute prin casă și să se distreze cu jocuri de rol.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
16012

Fisa tehnica

Livrat
octombrie 2022
Tema / Eroul
Alții
Gen
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 12346
30,57 Lei (Fara TVA)
36,38 Lei (incl. TVA)
Două broaște țestoase drăguțe - mici și mari, cu fețe zâmbitoare care te vor face să zâmbești și pe tine! Glisați butonul în poziția de lucru pentru a vedea cum se mișcă broasca țestoasă mare, roțile de sub carcasa...
Referinta: 19124
45,87 Lei (Fara TVA)
54,59 Lei (incl. TVA)
O planșă de desen din plastic care se transformă instantaneu într-o masă odată ce atașați picioarele. Iar proiectorul girafe proiectează imagini vesele pe care le poți contura pe suprafața albă folosind markerele de...
Referinta: 16103
17,82 Lei (Fara TVA)
21,21 Lei (incl. TVA)
Realizarea unei tapiserie cu diamante este o activitate distractivă potrivită pentru tineri și bătrâni. Și pe lângă faptul că este o modalitate minunată de a-ți decora casa, procesul în sine va contribui la buna ta...
Referinta: 19123
38,22 Lei (Fara TVA)
45,48 Lei (incl. TVA)
Pune-ți la încercare abilitățile creative și încearcă să faci un copac de plastilină împodobindu-l cu frunze și fructe colorate! Nu uitați să plasați și insectele - fac și ele parte din peisaj! Și în set vei găsi tot...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare