×

CUPTOR MICROUNDE CU CANI SI PIZZA IN CUTIE

Un cuptor mic cu microunde cu ușă care se deschide, perfect pentru echipamentele de bucătărie pentru păpuși. Vine complet cu cești și alimente pentru a întări senzația realistă. Și pentru că știm că copiilor le place să imite adulții în toate activitățile și obiceiurile lor, acest set de bucătărie este jucăria perfectă pentru asta!

·       Dimensiuni pachet în cm: 31 x 12,5 x 22

·       Material: plastic non-toxic

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricate în China

Citeste mai multArata mai putin
30,31 Lei (incl. TVA)
25,47 Lei (Fara TVA)
Stoc epuizat
Anunta-ma cand este disponibil
Referinţă:
16150
Add to wishlist
Descriere

Cuptorul cu microunde cu cești și pizza este jucăria perfectă pentru micuții mâncăruri. Acest cuptor mic cu microunde cu ușă care se deschide este perfect pentru echipamentele de bucătărie pentru păpuși și oferă o senzație realistă.

Cuptorul cu microunde este dotat cu cești și alimente care întăresc senzația realistă și le permit copiilor să se joace cu mâncare. Cu această jucărie, copiii pot învăța să gătească și să se distreze, imitând adulții în toate activitățile și obiceiurile lor.

Cuptorul cu microunde de jucărie are dimensiuni compacte, ideale pentru copii. Este ușor de utilizat și are o ușă care se deschide care permite copiilor să introducă mâncarea înăuntru. Acest lucru face jocul și mai realist și distractiv.

Acest set de bucatarie este potrivit pentru copiii peste 3 ani si este ideal pentru dezvoltarea imaginatiei si a abilitatilor creative ale copiilor. Se pot distra creând diferite mese și „gătindu-le” în cuptorul cu microunde. Acest lucru îi ajută să-și dezvolte abilitățile culinare și să învețe să fie independenți.

Dacă ești în căutarea unei jucării perfecte pentru copilul tău, care să-l distreze și să-l ajute să-și dezvolte abilitățile de gătit, acest cuptor cu microunde cu cești și pizza este alegerea perfectă. Setul oferă o senzație realistă și este ideal pentru copiii cărora le place să imite adulții în toate activitățile și obiceiurile lor.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
16150

Fisa tehnica

Livrat
noiembrie 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 06605
45,87 Lei (Fara TVA)
54,59 Lei (incl. TVA)
·     Dimensiuni pachet in cm: 40 x 10 x 20 ·      Alimentare: 3 baterii AA de 1,5 V (nu sunt incluse) ·      Material: plastic non-toxic ·      Potrivit pentru copii peste 3 ani. ·      Fabricate în China
Referinta: 06978
5,33 Lei (Fara TVA)
6,34 Lei (incl. TVA)
O undiță mică pentru micii pescari, extrem de potrivită pentru jocuri distractive. Și nu doar când faci baie. „Captura” este formată din 4 animale din plastic pe care le poți agăța cu ușurință. Și pe lângă faptul că...
Referinta: 13040
25,47 Lei (Fara TVA)
30,31 Lei (incl. TVA)
Un set de două păpuși pe care orice fetiță îl va aprecia. Una este îmbrăcată ca medic – în haină albă tipică cu cruce roșie, șapcă medicală și căști. Cealaltă păpușă este o mămică însărcinată cu părul lung și blond și...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare