×

ASPIRATOR ROBOT CU BATERIE DE ACUMULARE

Un robot aspirator pentru copii cu baterie reincarcabila, care va deveni primul asistent pentru mentinerea curateniei in camera copiilor. Vine cu un design care seamănă cât mai mult cu un adevărat aparat electric și are extra complet reale: o funcție de aspirație, timp de lucru aproximativ 90 de minute, rotație la 360 de grade, aplicare pe orice tip de pardoseală netedă (parchet, marmură, faianta) si un recipient de colectare a deseurilor cu filtru. Și pentru că știm că copiilor le place să imite adulții în toate activitățile și obiceiurile lor, acest minunat robot aspirator este jucăria perfectă pentru asta!

Timp de încărcare: 3-5 ore.

Sunt incluse un cablu USB și o perie pentru curățarea recipientului.

·       Dimensiuni pachet in cm: 30 x 7 x 27

·       Material: plastic non-toxic

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricate în China

Citeste mai multArata mai putin
72,79 Lei (incl. TVA)
61,17 Lei (Fara TVA)
in stoc
Referinţă:
06796
Add to wishlist(1)
Descriere

Aspiratorul robot pentru copii este jucăria perfectă pentru copii care îi va distra și îi va ajuta să-și dezvolte abilitățile casnice. Acest aspirator este conceput special pentru copii și are toate funcțiile unui aspirator adevărat, făcându-l și mai distractiv și realist.

Cu un design cât mai apropiat de un adevărat aparat electric, aspiratorul este jucăria perfectă pentru copiii cărora le place să imite adulții în toate activitățile și obiceiurile lor. Are o funcție de aspirație care îi va ajuta pe copii să-și păstreze camerele curate. Cu ajutorul acestui aspirator, copiii vor putea curata diferite tipuri de parchet, precum parchet, marmura si faianta.

Aspiratorul robot pentru copii are un mod de lucru de aproximativ 90 de minute, timp suficient pentru a curăța întreaga cameră. Se poate roti la 360 de grade, ceea ce le permite copiilor să curețe mai ușor și mai eficient. Produsul vine cu un recipient de colectare a deșeurilor care are un filtru pentru a capta praful și murdăria.

Acest robot aspirator pentru copii este fabricat din plastic non-toxic. Este potrivit pentru copiii peste 3 ani, ceea ce îl face ideal pentru micile gospodine cărora le place să-și ajute părinții în treburile casnice.

Aspiratorul robot pentru copii cu baterie reincarcabila este cadoul perfect pentru orice copil caruia ii place sa ajute prin casa. Le va dezvolta abilitățile de curățare ale copiilor și îi va distra în același timp.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
06796

Fisa tehnica

Livrat
ianuarie 2024
Tema / Eroul
Alții
Gen
Pentru băieți
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 14372
7,37 Lei (Fara TVA)
8,77 Lei (incl. TVA)
O motocicletă din plastic care va atrage orice mic fan al vitezei rapide. Vine cu un volan detasabil si un aspect atractiv pentru a lua foarte repede locul de cinste printre cele mai preferate jucarii tale! Culorile...
Referinta: 13087
12,72 Lei (Fara TVA)
15,14 Lei (incl. TVA)
Un bebeluș de cauciuc cu o cadă și accesorii care vor transforma baia într-un joc distractiv. Setul conține: bebeluș, săpun, rață de cauciuc, biberon. Culorile variază și pot fi diferite de cele din imagine! ·...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare