×

BEBELUȘ CU COȘ + BIBERON

Un bebeluș de cauciuc într-un coș roz cu mâner pentru a-l lua oriunde cu tine. Bebelușul vine complet cu un biberon cu care îi poți da lapte sau apă.

·       Dimensiuni cosul cm: 22 x 17 x 9

·       Inaltimea bebelusului in cm: 17

·       Material : plastic non-toxic

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricat in China

Citeste mai multArata mai putin
27,27 Lei (incl. TVA)
22,92 Lei (Fara TVA)
in stoc
Referinţă:
03499
Add to wishlist
Descriere

BEBECU CU COŞ ŞI BIBERON este jucăria perfectă pentru fetiţele cărora le place să aibă grijă de păpuşile lor şi să le ia peste tot cu ele. Acest set de joacă include un bebeluș de cauciuc într-un pătuț roz cu un mâner care face ca transportul să fie ușor și convenabil. In plus, bebelusul vine complet cu un biberon special, cu care mamicile il pot hrani cu lapte sau apa.

BEBE CU COS SI BIBERON masoara 22 x 17 x 9 cm, ceea ce il face ideal pentru mainile mici ale copiilor. Înălțimea bebelușului este de 17 cm, ceea ce îl face perfect pentru joacă și îmbrățișări. Este fabricat din plastic non-toxic care este sigur pentru copii și îndeplinește toate standardele de calitate și siguranță.

Acest set de joacă este potrivit pentru copiii cu vârsta peste 3 ani, ceea ce îl face ideal pentru preșcolari. Fetițele se vor bucura de ore întregi de distracție și de a crea diferite povești cu această păpușă drăguță. Ei vor învăța să aibă grijă de ceilalți și să-și dezvolte abilitățile sociale.

Această păpușă cu coș este cadoul perfect pentru orice fetiță care iubește să se distreze și să aibă grijă de păpușile ei. Această jucărie pentru copii va aduce multă bucurie și zâmbete pe fețele copiilor și îi va distra ore în șir.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
03499

Fisa tehnica

Livrat
iulie 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 13127
29,81 Lei (Fara TVA)
35,47 Lei (incl. TVA)
O servietă albastră cu o păpușă drăguță și o grămadă de accesorii frumoase pe care fiecare domnișoară le va aprecia! Vei găsi uscător de păr, pieptene, placă de îndreptat părul, oglindă. Un cadou minunat care o va...
Referinta: 05721
20,37 Lei (Fara TVA)
24,24 Lei (incl. TVA)
O armă super distractivă cu un aspect extrem de atractiv și culori strălucitoare! Butoiul transparent contine 5 trepte de viteza care se vor roti la apasarea tragaciului, insotite de efecte sonore si luminoase. Și...
Referinta: 12415
15,27 Lei (Fara TVA)
18,17 Lei (incl. TVA)
Îți place să mănânci dulciuri? Cu siguranță! Atunci acest set de dulciuri este doar pentru tine! Veți găsi mai multe tipuri de înghețată și 2 prăjituri cu 2 farfurii și linguri. Pune-le în farfurie și delectează-ți...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare