×

BEBELUȘ CU HAINE ROZ

Un bebeluș de plastic cu ochi albaștri, purtând chiloți și căciuliță pe cap. Vine complet cu un salopetă roz și port pentru bebeluși. Un cadou grozav care va încânta orice mămică și îi va aduce multe ore de jocuri distractive și distracție!

·       Dimensiuni pachet in cm: 31 x 13 x 25

·       Material : plastic non-toxic

·       Potrivit pentru copii peste 18 luni.

·       Fabricat in China

Citeste mai multArata mai putin
71,28 Lei (incl. TVA)
59,90 Lei (Fara TVA)
in stoc
Referinţă:
13124
Add to wishlist
Descriere

Bebelușul culcat cu o rochie Darling este un produs minunat care va încânta orice mămică și îi va aduce multe ore de jocuri distractive și distracție! Acest bebeluș de plastic cu ochi albaștri este îmbrăcat în chiloți și are o pălărie drăguță pe cap. Vine complet cu un salopetă roz și port pentru bebeluși.

Această păpușă este fabricată din plastic non-toxic, făcându-l în siguranță pentru a se juca. Este potrivit pentru copiii peste 18 luni și este fabricat în China. Dimensiunile pachetului sunt 31 x 13 x 25 cm.

Această jucărie pentru copii este perfectă pentru jocul de rol și dezvoltă imaginația copilului. Micuța mămică poate avea grijă de bebeluș, îl poate schimba și îl poate duce până la poartă. Aceasta este o modalitate minunată pentru un copil de a învăța responsabilitatea și de a avea grijă de ceilalți.

Un bebeluș adormit este un cadou grozav pentru toate fetițele. Îi va distra și îi va ajuta să-și dezvolte abilitățile sociale și imaginația. Este o jucărie ideală pentru a juca acasă sau în aer liber.

Darling Sleeping Baby este cadoul perfect pentru orice fetiță care iubește să aibă grijă de jucăriile ei și să se distreze cu ele.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
13124

Fisa tehnica

Livrat
octombrie 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 12448
14,00 Lei (Fara TVA)
16,66 Lei (incl. TVA)
Un set de gătit colorat, care se va potrivi oricărei bucătării și va atrage orice mică gospodină. Veți găsi o oală și tigaie, 3 ustensile de mâncare/gătit, o farfurie, paner, 4 gogoși cu model, un ou și 2 cârnați...
Referinta: 14393
56,72 Lei (TVA inclus) 35,75 Lei (Fara TVA) 25%
42,54 Lei (incl. TVA) 56,72 Lei
-25%
O jucărie grozavă cu un design realist, care va ocupa locul de onoare în colecția ta de echipamente agricole! Tractorul cu inerție are o cabină mare și roți masive pentru a depăși toate denivelările de pe pistă....

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare