×

BEBELUȘ ADORMIT CU PERNĂ

O păpușă cu o rochie roz moale și o pălărie, care se sprijină dulce pe spate, punându-și mâna sub cap. Este realizat din plastic și cauciuc și vine complet cu o pernă și o sticlă de apă sau lapte. Scoateți banda din compartimentul bateriei pentru a o activa, apăsați-o și veți auzi copilul sforăiind.

Culorile și modelele variază și pot fi diferite de cele din imagine!

·       Dimensiuni pachet cm: 36 x 12 x 20

·       Inaltimea bebelusului in cm: 34

·       Material : plastic netoxic, cauciuc

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricat in China

Citeste mai multArata mai putin
51,55 Lei (incl. TVA)
43,32 Lei (Fara TVA)
in stoc
Referinţă:
13141
Add to wishlist
Descriere

Bebelușul care sforăie doarme cu pernă este jucăria perfectă pentru orice fetiță. Această păpușă este îmbrăcată într-o rochie drăguță roz moale și poartă o pălărie pe cap. Se lasă pe spate liniștit, băgându-și mânuța sub cap. Este fabricat din plastic și cauciuc non-toxic de înaltă calitate, făcându-l în siguranță pentru a vă juca.

Această jucărie vine complet cu o pernă și o sticlă de apă sau lapte. Perna este moale si confortabila, ideala pentru asezarea sub capul bebelusului.

Pentru a activa sunetele de sforăit ale bebelușului, trebuie să scoateți banda din compartimentul bateriei, apoi pur și simplu apăsați mașina de tuns. Vei auzi sunetele dulci pe care copilul le scoate ca sforăitul.

Dimensiunile pachetului sunt 36 x 12 x 20 centimetri, iar inaltimea bebelusului este de 34 centimetri. Acest lucru face ca jucăria să fie potrivită pentru copiii de peste 3 ani.

Această păpușă este perfectă pentru joacă și divertisment. Este un cadou perfect pentru orice fetiță care adoră să aibă grijă de „bebelușul” ei. Îi va dezvolta imaginația și abilitățile creative ale copilului oferindu-i posibilitatea de a avea grijă de bebelușul său.

Această jucărie este fabricată în China și îndeplinește toate standardele de siguranță și calitate. Este ideal pentru copiii cu vârsta peste 3 ani și le va oferi ore întregi de distracție și joacă.

Păpușa este jucăria perfectă pentru orice fetiță. A fost creat cu mare atenție la detalii și oferă o experiență unică de joc. Acesta este cadoul perfect pentru orice copil caruia ii place sa aiba grija de "bebelusul" sau.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
13141

Fisa tehnica

Livrat
decembrie 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 01058
19,10 Lei (Fara TVA)
22,73 Lei (incl. TVA)
Tigru portocaliu de pluș cu o burtă galbenă și o față care nu poate să nu te facă să zâmbești! Este confectionata dintr-un material placut, moale la atingere, ceea ce îl face automat extrem de potrivit pentru...
Referinta: 12297
7,88 Lei (Fara TVA)
9,38 Lei (incl. TVA)
Un set distractiv care va atrage toți micii fani ai jocurilor „doctor”. Lasă-ți imaginația să te ghideze și lasă fiecare joc nou să aibă un nou scenariu! ·       Dimensiunile pachetului in cm: 37 x 23 ·...
Referinta: 13102
24,20 Lei (Fara TVA)
28,80 Lei (incl. TVA)
Acest set va atrage orice mică prințesă. Pentru că păpușa frumoasă și la modă vine împreună cu 2 păpuși drăguțe - bebelușii ei, un biberon și 4 rochii colorate în care să te schimbi. Și pentru a face jocurile și mai...
Referinta: 12118
43,36 Lei (TVA inclus) 27,33 Lei (Fara TVA) 25%
32,52 Lei (incl. TVA) 43,36 Lei
-25%
Iepuraș drăguț într-un coș, împreună cu o umbrelă, acadele și înghețată. Introduceți bateriile pentru a vedea cum coșul se rotește la 360 de grade, panglicile de pe ambele părți ale mânerului strălucesc și se aude o...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare