×

2 BEBE CU BIBERON, SUNET ȘI FUNCȚII

Un set de 2 bebelusi cu accesorii care nu vor lasa indiferenta nicio mica „mamica”! Apăsați burticile și veți auzi sunete dulci de bebeluș, 12 dintre ele! Bebelușii vin cu biberon, set de hrănire și olita și cu caracteristici speciale - pot bea apă și pot face pipi. Și când e ora de culcare și îi pui în pat, își vor închide ochii. Exact ca un copil adevărat!

Pentru a activa aparatul de tuns, scoateți-l și scoateți banda din compartimentul bateriei!

·       Culoare: roz, albastru

·       Dimensiuni pachet in cm: 37 x 10 x 30

·       Material : plastic non-toxic

·       Potrivit pentru copii peste 3 ani.

·       Fabricate în China

Citeste mai multArata mai putin
81,90 Lei (incl. TVA)
68,82 Lei (Fara TVA)
Culoare
  • Aleatoriu / mix
  • Roz
  • Albastru
in stoc
Referinţă:
03767
Add to wishlist
Descriere

2 bebeluși cu biberon, sunet și funcții este setul de joacă perfect pentru orice fetiță. Este un set de două păpuși gemene care sunt perfecte pentru jocul de rol și dezvoltarea imaginației unui copil. Aceste păpuși pentru pipi sunt un cadou ideal pentru orice fată care adoră să aibă grijă de jucăriile ei și să se distreze cu ele.

Dar ceea ce face ca aceste păpuși să fie deosebit de distractive și interesante sunt funcțiile lor. Când apăsați pe burta păpușilor, acestea vor scoate sunete dulci de bebeluș - până la 12 dintre ele. Acest lucru face jocul și mai realist și distractiv pentru copil. În plus, setul include și un biberon, un set de hrănire și o oală, care completează jocul și îl fac și mai realist.

Păpușile gemene pot bea apă și pot face pipi. Și când este ora de culcare și îi dai jos, își vor închide ochii exact ca un bebeluș adevărat. Acest lucru face jocul și mai realist și îi permite copilului să se distreze având grijă de păpușile lui.

Acest set de 2 bebelusi care fac pipi cu sunete este cadoul perfect pentru orice fata carora ii place sa aiba grija si sa se distreze cu jucariile ei. Oferă multe oportunități de joacă și dezvoltă imaginația copilului. Aceste păpuși sunt perfecte pentru jocuri de rol și ajută copilul să dezvolte abilități sociale și empatie.

Nu rata ocazia de a-i face cadou fetei tale acest set distractiv și interesant de 2 bebeluși cu biberon, sunet și funcții. Ea nu va rămâne indiferentă și se va distra ore întregi având grijă de ei.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii ale produsului
03767

Fisa tehnica

Livrat
noiembrie 2023
Tema / Eroul
Alții
Gen
pentru fete
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Referinta: 09256
6,68 Lei (TVA inclus) 4,21 Lei (Fara TVA) 25%
5,01 Lei (incl. TVA) 6,68 Lei
-25%
Cum arată o armată de dragoni? Colectează-i pe toți din colecție și află! Fiecare set conține 2 dragoni de cauciuc în culori diferite, cu aripi și coadă detașabile. ·       Dimensiunile ambalajului în cm: 19,5 x...
Referinta: 13111
18,59 Lei (Fara TVA)
22,12 Lei (incl. TVA)
Drăguță păpușă LOL, de diferite tipuri, îmbrăcată în haine colorate purtând cizme sport albe. Activați păpușa de pe spate, scoțând banda din compartimentul bateriei și apăsați-o pentru a asculta o melodie celebră....
Stoc epuizatSold out
Referinta: 21022
22,44 Lei (Fara TVA)
26,70 Lei (incl. TVA)
Cățeluș husky de pluș cu ochi albaștri și cel mai drăguț botic pe care l-ai văzut vreodată! Pufoasă și drăguță, va cuceri orice inimă și te va face să te îndrăgostești de ea la prima vedere. ·       Dimensiune si in...
Referinta: 12120
17,82 Lei (Fara TVA)
21,21 Lei (incl. TVA)
Tabletă 3D în limba engleză pentru toți micii fani ai filmului și ai aventurilor de gheață ale personajelor! Pe ecran sunt 8 pictograme cu diferite sunete și melodii, una pentru lumină, una pentru mărirea/coborârea...

Setări

Setări

Meniul

Menu

Creați un cont gratuit pentru a utiliza liste de dorințe.

Conectare